mamaplus

Pregătiri de noul an școlar: Părinții primesc recomandări de la profesori

-
//
09.08.2023

Pe măsură ce se apropie noul an de studii, specialiștii din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor îi atenționează pe părinți să fie mai prudenți atunci când aleg vestimentația și cumpără rechizite pentru copiii lor. 

mamaplus

Fiecare început de an școlar reprezintă o adevărată provocare pentru părinți. Ei spun că atunci când achiziționează rechizite pentru copii, sunt atenți la calitatea produselor, dar și la prețul acestora, transmite Jurnaltv.md.

Părinții ne-au mai spus că primesc recomandări de la profesori privind rechizitele necesare pentru fiecare elev în parte.

Pentru unii părinți, aceasta este primul an în care achiziționează rechizite școlare. Ei spun că se informează minuțios despre produsele care chiar sunt necesare copiilor în procesul de studii.

La începutul fiecărui an școlar, Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor vine cu recomandări către părinți la achiziționarea produselor necesare copiilor pentru școală.

Atunci când aleg vestimentația pentru copii, părinții ar trebui să fie atenți la mai multe detalii.

O atenție sporită necesită și încălțămintea elevilor, care trebuie să fie comodă și sigură.

Tatiana Frunză mai spune că în cazul în care, după achiziție, cumpărătorul constată că hainele sunt încălțăminte nu este potrivită ca mărime sau formă, are dreptul să returneze produsul la magazin, prezentând bonul de casă.