Primele poze cu burtica Antoniei

Primele poze cu burtica Antoniei

-
//
10.08.2014

Si-a luat „in piept” responsabilitatea de viitor tatic. Alex Velea o insoteste pe iubita insarcinata in patru luni la toate concertele si se comporta mai ceva ca o garda de corp. Joi seara, Antonia a cantat intr-un club de pe Litoral si a fost insotita de iubit.

Primele poze cu burtica Antoniei

Sarcina Antoniei  a lamurit oficial relatia dintre ea si Alex Velea ! Daca timp de un an si jumatate au negat ca se iubesc si s-au tot ascuns, in urma cu doua saptamani lucrurile s-au limpezit.

Artista a anunţat atunci pe pagina ei de Facebook ca este gravida in trei luni si jumatate cu nimeni altul decat colegul de breasla, craioveanul Alex Velea: „Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti”, apoi iubitul si-a exprimat emotiile pe aceeaşi retea de socializare: „Nu sunt multe de spus. Sunt cel mai fericit om de pe pamant. La fel si Antonia. Impreuna vom avea un copil”.

Primele poze cu burtica Antoniei

Primele poze cu burtica Antoniei

Astfel, pentru prima data de cand au facut anuntul public, Antonia si Alex au avut prima aparitie publica joi seara, in clubul Princess din statiunea Mamaia, unde artista a sustinut un concert de zile mari. Satena a fost flancata de bodyguarzi pentru a evita posibile accidente.

Nu si-a tinut de mana iubitul si nu au “recurs” la gesturi siropoase, desi sentimentele lor sunt vizibil puternice, insa Velea a demonstrat ca si-a intrat in rolul de  protector, astfel ca pe parcursul concertului a stat lipit de scena si nu a scapat-o din ochi, pana la final. Desi  a intrat in al doilea trimestru de sarcina, Antonia pare sa nu intampine problemele specifice femeilor gravide. Imbracata cu pantaloni de piele scurti si un tricou extrem de transparent, prin care i se vedea burtica, artista s-a zbenguit si a cantat fara intrerupere.

Ca si Anna Lesko, Antonia se pare ca nu se va da curand jos de pe scena. Singurul lucru la care a renuntat este doar sportul. “Antonia va canta cat ii va permite starea de sanatate. Are cate doua evenimente pe saptamana, iar programul pentru luna septembrie este deja stabilit. In schimb, a renuntat la sala – dupa cum se stie, in primele trei luni nu este recomandat efortul de acest gen. Este o graviduta ascultatoare care nu trece peste sfaturile medicului”, a declarat o persoana din echipa manageriala a artistei.

Primele poze cu burtica Antoniei

Primele poze cu burtica Antoniei

Primele poze cu burtica Antoniei

Sursa: perfecte.md