mamaplus

Prințul Harry și Meghan divorțează?

-
//
20.07.2023

S-au luptat pentru mariajul lor, dar pare că nu a fost de ajuns. Tot mai multe zvonuri dau ca sigură despărțirea dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Ducele și ducesa de Sussex au ajuns să petreacă mai mult timp separat decât împreună, dar fiecare dintre ei speră că finalul va fi altul, scrie unica.ro.

mamaplus

Harry nu se mai regăsește în lumea lui Meghan

„Încearcă să-și dea seama ce i-a lovit. Harry nu se încadrează în lumea lui Meghan”, a declarat o sursă pentru presa, adăugând că Prințul speră să se regăsească pe sine.

Cu toate acestea, o persoană apropiată de cei doi, care s-au căsătorit în 2018, susține pentru Page Six că orice speculație despre o despărțire este neadevărată. „Nu este adevărat, este literalmente inventat”, explică persoana din interior.

Prințul Harry vrea să plece singur în Africa

Acum, Harry, în vârstă de 38 de ani, face planuri și vrea să se întoarcă singur în Africa pentru un nou documentar Netflix. Sursa a adăugat că ducii de Sussex – care s-au mutat în California în martie 2020, după ce au renunțat la îndatoririle regale, sunt sub o presiune financiară extraordinară și nu știu ce să mai facă pentru a-și finanța stilul de viață generos din California, inclusiv conacul de 14 milioane de dolari și securitatea uriașă.

„Acest stres, împreună cu problemele lor emoționale, probabil a făcut din viața lor un iad”, a spus persoana din anturajul lor. „Sperăm că timpul petrecut pe diferite continente îi va ajuta să găsească tot ce au nevoie pentru a merge mai departe”.

Și-au vândut conacul din California?

Între timp, un informator anonim a mărturisit pentru Deuxmoi că cei doi și-au vândut conacul din Montecito” și că Harry „locuiește în alt loc”. Problemele ar fi devenit tot mai apăsătoare după ce Meghan și Harry ar fi pierdut contractual de 20 de milioane de dolari cu Spotify. Astfel, podcastul Arhetypes nu a mai ajuns la al doilea sezon. La acea vreme, s-a spus că ducii de Sussex au încercat să vină cu idei grozave pentru noi emisiuni. Prințul a vrut să facă interviuri Donald Trump, Mark Zuckerberg, Vladimir Putin și Papa Francisc , dar directorii Spotify nu au fost impresionați.

Între timp, expertul regal Daniela Elser a susținut că Markle, în vârstă de 41 de ani – care îi are pe Archie și Lilibet cu Harry– „căută să-și stabilească propriul brand și să câștige milioane”, adică „pentru pentru prima dată, sunt cu adevărat pe căi profesionale divergente”.