mamaplus

Ricky Martin divorțează de soțul său. Cu cine rămân cei patru copii

-
//
07.07.2023

Anunțul a fost făcut prima oară de cântăreț pe pagina de Instagram. Hotărârea era luată, urmează divorțul dintre Ricky Martin și soțul său Jwan Yosef, mai tânăr cu 13 ani, partajul și împărțirea celor 4 copii pe care îi au în grijă.

mamaplus

“Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați”, au scris Richy și soțul lui în declarația pe care au postat-o în spaniolă și engleză pe Instagram.

Cei doi s-au apropiat pentru prima dată în 2015, după ce au vorbit pe rețeaua socială, și au început să se întâlnească câteva luni mai târziu. S-au logodit în anul 2016, Ricky dezvăluind cererea sa romantică în căsătorie în timpul unei apariții la emisiunea lui Ellen DeGeneres, cunoscuta realizatoare tv, căsătorită și ea cu o femeie.

Discutând despre acel moment, Ricky i-a spus lui Ellen la acea vreme: Tocmai ne-am logodit. Eu l-am cerut în căsătorie. Am fost foarte emoționat. Dar m-am așezat în genunchi și am scos – nu o cutie – le aveam doar într-o mică pungă de catifea. În loc să spun: Vrei să te căsătorești cu mine?, am spus: Ți-am luat ceva. Vreau să-mi petrec viața cu tine, iar el a întrebat: Care este întrebarea?, iar atunci am spus dacă vrea să se căsătorească cu mine”.
 

Artistul, acum în vârstă de 51 de ani, a anunțat că s-a căsătorit cu Jwan Yosef (38 de ani) la începutul anului 2017, la un an după ce s-au logodit.

Într-o declarație pentru revista People, cântărețul și Jwan au extins declarația postată pe Instagram: Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca un cuplu în toți acești ani minunați. Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea comună a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt”.

Cei doi au împreună doi copii mici, Lucia (născută în 2018) și Renn (născută în 2019), pe lângă gemenii lui Ricky Martin, Matteo și Valentino, în vârstă de 14 ani, pe care i-a avut prin mamă surogat și pe care va continua să îi crească ca părinte singur.

Ricky a scăpat de multe acuzații și probleme

Ultimii trei ani nu au fost prea grozavi pentru cântărețul latino. Rebecca Drucker l-a reprezentat pe artist între 2014 şi 2018. În actele depuse la tribunalul districtului central din Los Angeles, conform TMZ, Drucker susține că artistul a contactat-o în 2020 pentru a-i relansa cariera, după o pauză de doi ani, căci „viața lui personală și profesională erau total bulversate.”

Mai mult, impresara susține că Martin îi este datoare vândută pentru că a făcut pentru el ceva ce nu se contorizează doar în bani, protejându-l, pare-se, în 2020, când artistul ar fi fost amenințat cu o acuzație de natură sexuală de către nepotul lui, ceea ce însemna și distrugerea carierei. Drucker i-a intermediat accesul la avocați de top, iar Ricky a scăpat nevătămat, căci nepotul și-a retras plângerea și și-a cerut scuze public. Însă mai apoi, Martin a refuzat, potrivit afirmaţiilor ei, să-i „plătească comisioanele de milioane de dolari pe care i le datora”, pentru serviciile furnizate.

Averea lui Ricky Martin e uriașă

Averea celui care e socotit „regele latino” e estimată la 120 milioane de dolari. Cariera lui se întinde de-a lungul a peste trei decenii, timp în care a vândut peste 55 de milioane de albume în întreaga lume. Fiind căsătorit legal cu Jwan Yosef, va urma divorțul și un partaj al bunurilor.

Ricky Martin, pe numele real Enrique Martin Morales, s-a născut în cartierul Hato Rey din San Juan, Puerto Rico. A început să apară în reclame tv încă din perioada copilăriei. A urmat cursuri de dicţie şi de canto, iar la 12 ani a început să cânte în formaţia Menudo.

Sursa