mamaplus

Scandal la Căușeni: O femeie susține că fostul soț i-ar putea lua copiii

-
//
16.08.2023

O femeie din satul Fârlădeni, raionul Căușeni, se teme că ar putea rămâne fără copii după ce fostul soț îi ia tot mai des, iar programul întocmit de instanța de judecată nu s-ar respecta.

mamaplus

Femeia susține că fostul soț o șantajează că va rămâne fără copii și tot mai des îi trimite controale de la Primăria din sat. Cazul a ajuns în vizorul organelor de drept și de control, transmite Studio L.

Aceasta este Burlac Teodora din satul Fârlădeni, raionul Căușeni. S-a mutat la țară acum câteva luni, după ce a divorțat, iar viața de cuplu nu a fost deloc ușoară, spune femeia, care afirmă că nu a mai avut parte de zile senine după ce s-a măritat.

În noiembrie anul trecut a divorțat, iar de atunci trăiește cu teama că într-o bună zi soțul ar putea să îi ia copiii. 

Spune că, în urma unei hotărâri judecătorești, drepturile părintește au fost divizate, iar soțul are dreptul asupra copiilor de câteva ori pe săptămână, însă în ultima perioadă a început să îi ia mai des.

Femeia, care și-a deschis un magazin în localitate, spune că soțul ia tot mai des copiii pentru a nu le achita pensia alimentară, iar situația a ajuns în atenția asistenței sociale și a Poliției.