Secretele alimentației corecte ale Verei Brejneva

Secretele alimentației corecte ale Verei Brejneva

-
//
10.05.2014

Vera Brejneva încearcă să fie un exemplu bun în toate - recent vedeta a deschis încă un microblog, în care împărtășește femeilor sfaturi despre frumusețe, produse cosmetice și, desigur, alimentația corectă. Judecând după silueta impecabilă a interpretei, în acest domeniu se poate avea încredere în ea!

Secretele alimentației corecte ale Verei Brejneva

Vera Brejnev a condus, în mod repetat, topurile celor mai atractive femei. Aceasta, probabil, și a determinat-o să creeze un al doilea cont pe Instagram, în care ea oferă femeilor sfaturi cu privire la aspectul exterior, îngrijire personală și alimentație corectă.

Vera propune să se înceapă dimineața cu un pahar de apă de temperatura camerei, zâmbete și exerciții fizice. Apă, apropo, interpreta încurajează să se bea pe parcursul întregii zile, cu o jumătate de oră înainte de masă sau după. Brejnev, de asemenea, îndemnă sa nu se sară peste mese și chiar recomandă gustările, dar formate din alimente util și sănătoase.

La masă Vera recomandă să se consume nu mai mult de 2 feluri de mâncare, și să se ia cina nu mai târziu decât cu 4 ore înainte de culcare, și preferabil să se mănânce alimente bogate în proteine ​​și legume. Ea mărturisește, de asemenea, dragostea ei pentru sucurile proaspăt stoarse - dar nu mai mult de 2 pahare pe zi, de fructe și legume.

Din alimentele interzise, Brejneva enumeră sosurile grele, margarina, băuturile carbogazoase, sucurile din tetra pack și, desigur, fast-food.

Ei bine, sfaturile lui Brejneva au într-adevăr sens - vă va spune orice nutriționist. Și judecând după faptul că, în la vârsta de 32 se ani, Vera arată foarte bine și după nașterea a doi copii are o siluetă perfectă, recomandările sale merită să fie ascultate.

Sursă: woman.ru