Shopping MallDova, partener general al „Fall in love” Fashion Walk 2014

Shopping MallDova, partener general al „Fall in love” Fashion Walk 2014

-
//
18.09.2014

Shopping MallDova susține în calitate de partener general cel mai mare eveniment de modă al anului - „Fall in love” Fashion Walk 2014 - cu participarea companiilor autohtone, reunite sub marca „Din inimă - branduri de Moldova”.

Shopping MallDova, partener general al „Fall in love” Fashion Walk 2014

Sandra Cojocaru, coordonator al Departamentului de Marketing, Shopping MallDova: „Susținem pentru a cincea oară evenimentele Fashion Walk, iar de această dată - chiar în calitate de partener general. Shopping MallDova pune la dispoziția cumpărătorilor colecțiile celor mai populare branduri internaționale, în același timp considerăm că este foarte important să cunoaștem și să popularizăm produsele autohtone. Suntem onorați să putem contribui la promovarea producătorilor moldoveni, precum şi a designerilor începători. Fiind vorba despre un eveniment social, fiecare spectator, producător, organizator sau partener al evenimentului participă la stimularea și dezvoltarea industriei ușoare din Moldova.”

În cadrul evenimentului își vor prezenta colecțiile de toamnă-iarnă următoarele branduri: Lia Fia, Maxi Kids, Crème Brulee, Maicom & Arillu, Tricon & My Revival, Cristina & Traditii Noi, Sotex & Tiras & Cămaşa Mea, Sarm, Sandi, Hîncu, Nanetty, Zorile, Georgette, L'ame de femme, Irka Shoes & Nadiush, Brio, Sekana, Latyana, Vistline, Ionel & VB, Artizana, L'orina, Julia Allert, Divero, Diana Voevuţki, EHO.

Shopping MallDova îi invită pe pasionații de modă și design vestimentar, dar și pe toți cei care apreciază lucrurile de calitate și își doresc să susțină producătorii din Moldova, la „Fall in love” Fashion Walk 2014, care va avea loc pe 20 septembrie, la ora 17:00, în incinta Palatului Republicii. Dresscode-ul evenimentului impune ținute care să conțină articole „made in Moldova.”

 „Fall in love” Fashion Walk 2014 este organizat de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova (CIFM) în parteneriat cu Asociația APIUS, cu suportul Proiectului USAID CEED II. Evenimentul face parte din campania „Din inimă, branduri de Moldova”, susținută de USAID și întreprinderile moldovenești din industria ușoară. Scopul campaniei este de a promova brandurile autohtone și de a dezvolta mândria consumatorilor moldoveni faţă de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesoriile autohtone.

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit.

Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție!

Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.