Shopping MallDova te invită să explorezi spațiul cosmic

Shopping MallDova te invită să explorezi spațiul cosmic

-
//
30.04.2015

În această sâmbătă, Shopping MallDova se va transforma într-un adevărat cosmodrom! Dacă ai un copil de peste 6 ani, vino cu el la Shopping MallDova, unde își va pune costumul de astronaut și va începe călătoria de explorare a spațiului cosmic!

Shopping MallDova te invită să explorezi spațiul cosmic

Expoziția interactivă pentru copii „Kids on the Moon” vă așteaptă în fiecare zi, în perioada 2-21 mai, între orele 11:00-20:00. Copiii pot veni însoțiți de părinți sau împreună cu întreaga clasă, pentru a trăi cea mai tare experiență distractivă și științifică de care au avut parte vreodată.

În 45 de minute vor face o călătorie în spațiu dus-întors, timp în care vor vizita cele 3 zone principale ale expoziției.

  • În Zona Culturală vor vedea o expoziție de planete și nave cosmice în miniatură și vor descoperi primii pași pe care i-a făcut omul în explorarea cosmosului.
  • Modulul Pământesc le oferă ocazia de afla cum vede un robot și de a interacționa cu un monitor special, care le va răspunde la toate întrebările despre spațiu.
  • Iar în Modulul Lunar vor putea resimți senzațiile astronauților adevărați și chiar vor pune piciorul pe suprafața Lunii.

Dar îi așteaptă și multe alte surprize, iar la încheierea turului toți copiii vor primi diplome de astronauți juniori.

Copilașii care sunt prea mici pentru a participa la activitățile cosmice, se vor putea antrena într-un mini loc de joacă tematic, special amenajat.

Nu ratați deschiderea oficială de pe 1 mai - invitatul special din domeniul astronomiei și fizicii, Serghei Luca, le va vorbi micilor astronauți despre spațiul cosmic și va organiza joculețe educative.

Ne vedem la Shopping MallDova, de unde începem să descoperim cosmosul!