mamaplus

Și-a dus soția însărcinată la spital, după care a încercat să violeze o minoră. „Isprava” unui bărbat din Soroca

-
//
26.01.2024

Un tânăr de 24 de ani din Soroca a fost condamnat la 5 ani și 4 luni de închisoare pentru tentativă de viol a unei minore. Sentința a fost pronunțată joi, 25 ianuarie, de magistrații Judecătoriei Soroca, sediul Central, transmite deschide.md.

mamaplus

Potrivit materialelor dosarului, totul s-a produs la data de 4 noiembrie 2023, când inculpatul și-a dus soția însărcinată la spital, după care a mers în ospeție la niște cunoscuți, cu care au servit băuturi alcoolice. Printre persoane care se aflau în acel moment în casă a fost și o minoră de 15 ani, căreia inculpatul i-a propus să întrețină relații sexuale, însă aceasta ar fi refuzat.

Ulterior, cei doi au părăsit domiciliul și s-au deplasat cu automobilul în apropiere de o bază de odihnă lângă râul Nistru, unde bărbatul din nou i-a propus să întrețină relații sexuale, în caz contrar amenințând-o că o va arunca în râu. Acesta a încercat să o dezbrace, însă la strigătele minorei au intervenit doi angajați ai Poliției de Frontieră, aflați în serviciu, care au chemat Poliția.

Fiind audiat, inculpatul și-a recunoscut integral vina.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bălți în termen de 15 zile.