mamaplus

Strigăt de disperare! Familia cere ajutor pentru a-i salva viața lui Marseli, un tânăr implicat într-un grav accident în Bali

-
//
27.02.2024

Un tânăr din R. Moldova se află în stare gravă după ce în dimineața zilei de 20 februarie, la ora 11:40, pe insula Bali, a fost implicat într-un accident de circulație. Familia și prietenii cer ajutor pentru a-i salva viața.

mamaplus

În context, a fost inițiată o campanie de colectare de fonduri pentru Marseli Mizerniuc.

Imaginea a fost ștearsă.

„În urma impactului, a fost diagnosticat cu fractura femurului stâng și sângerări pulmonare, din care i-au fost extrase 1.350 ml de sânge. Din nefericire, din cauza unor erori medicale, nu au fost efectuate la timp toate investigațiile necesare pentru a identifica cauza principală a deteriorării stării sale de sănătate. După cinci zile de tratament inadecvat, starea lui Marseli s-a agravat, descoperindu-se că suferă de disecție a aortei ascendente, o condiție medicală extrem de gravă, care afectează fluxul sanguin către creier. În acest moment, el se confruntă și cu infecții, sângerări pulmonare, pneumonie bilaterală și fractura menționată anterior.

Am fost informați că Marseli necesită două intervenții chirurgicale complexe la inimă, pe aorta ascendentă și apoi pe aorta descendentă. Faptul că Marseli este încă în viață este un adevărat miracol și o dovadă că luptă cu toate forțele pentru viața lui, dar are nevoie urgent de ajutorul nostru”, se arată în mesaj.

Până acum, familia și prietenii au reușit să suporte toate cheltuielile, dar în prezent se confruntă cu necesitatea urgentă de a acoperi costurile intervențiilor chirurgicale la inimă, care vor depăși suma de 200.000 €. 

„Aceasta este o sumă enormă pentru noi din motiv ca operația va avea loc mâine si nu dispunem de timp. Facem apel la toți cei care pot să contribuie, fie că este vorba de o donație mică sau de ajutor în răspândirea acestui mesaj. Fiecare gest contează enorm pentru Marseli și familia sa în aceste momente critice”, susțin membrii familiei.

Și prieteni, dar și colegii de școală ai lui Marseli s-au mobilizat pentru a colecta suma de bani.

„Cu Marseli Mizerniuc și restul colegilor de clasă avem amintiri foarte frumoase de pe băncile liceului. El întotdeauna a iubit viața și tot ce ea îi oferă. Acum, Marseli, trece prin niște momente extrem de grele, iar viața lui depinde de cât de repede ne putem mobiliza ca să putem colecta suma de bani pentru intervențiile chirurgicale necesare. Suma e mare dar și noi suntem mulți. Împreună putem să-l ajutăm pe Marseli”, este unul din mesaje.

„Absolvenții Liceului Teoretic „Ion Creangă”, vă îndemn să donăm pentru fostul nostru coleg Marseli care a fost implicat într-un grav accident de circulație în Bali și se află în stare extrem de gravă acum. Familia are nevoie de bani ca să îl opereze, hai să îl ajutam”. 

Modalități de a dona: AICI sau expediați un SMS cu conținutul 995 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

În accident a fost implicată și prietena tânărului. Cei doi se aflau în vacanță de câteva zile. 

Sursa