mamaplus

Surprize și daruri pentru micii pacienți ai Institutului Oncologic din partea angajaților IGSU

-
//
27.12.2023

În seara zilei de 26 decembrie curent, angajații IGSU au adus feeria sărbătorilor de iarnă pentru micuții pacienți din cadrul Institutului Oncologic din municipiul Chișinău. Activitatea cultural artistică a avut loc în incinta instituției medicale.

mamaplus

Potrivit IGSU, salvatorii și pompierii au creat o atmosferă de sărbătoare ajungând în ograda instituției medicale cu patru autospeciale de intervenție, transmite Știri.md. 

În cadrul evenimentului, organizat tradițional de IGSU, a participat și șeful Inspectoratului, colonel Oprea Alexandru. Astfel, angajații IGSU i-au felicitat pe copiii internați în spital cu prilejul sărbătorilor de iarnă și le-au înmânat cadouri din partea conducerii. 

Pacienții, personalul medical și toți vizitatorii au admirat recitalul de piese instrumentale de Crăciun interpretate de Fanfara Inspectoratului General de Carabinieri.

De asemenea, micuții au avut parte de un spectacol vesel cu păpuși organizat de către actorii Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”. 

Scopul activităților realizate de IGSU în parteneriat cu Inspectoratul General de Carabinieri și Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță” este de a bucura copiii din spital, dar și de a le oferi o atmosferă magică de Crăciun.