Susține 12 copii luptători cu cancerul

Susține 12 copii luptători cu cancerul

-
//
05.05.2017

Prin acest proiect ne dorim foarte mult să susținem 12 copii din Moldova (7-16 ani), care au făcut tratamentul de cancer, la competițiile sportive internaționale Winners Games, ce vor avea loc în perioada 2-4 iunie 2017 la Moscova. Copii sunt înregistrați la competiții pentru probele: tenis, șah, înot, fugă, tragere la țintă și fotbal. Organizatorii evenimentului acoperă toate costurile de cazare și alimentare în afară de drum. Astfel, apelăm la ajutorul dvs, ca să putem colecta suma de 1 800 de euro necesară pentru a procura 12 bilete pentru copii tur-retur Chișinău-Moscova.

Susține 12 copii luptători cu cancerul

Să-i susținem la competiții, să le fim alături în această luptă, să învingem împreună!

Competițiile sportive internaționale Winners Games sunt organizate anual la Moscova (ed. VIII) cu scopul de reabilitare a copiilor care au făcut tratament de cancer, de sensibilizare a cetățenilor asupra problemelor cu privire la copiii cu cancer, de eliminare a stereotipului de „nelecuire” al acestei boli și, nu în ultimul rând, de a le oferi acestor persoane posibilitatea de a se simți un copil obișnuit ca toți ceilalți, uitînd de medicamente și terapii dureroase. În 2017, la competiții vor participa cca 500 de copii din 16 țări ale lumii. În acest an Moldova (vezi toată echipa) va participa pentru a patra oară - de această dată în echipă fiind 12 participanți (fiecare copil poate participa cel mult de 2 ori). De-a lungul anilor, aceste competiții sportive au demonstrat că sportul poate readuce înapoi plinătatea vieții - copiii obținînd mult curaj, îndrăzneală și putere de viață. Și într-adevăr, cu ochii proprii am văzut cum rapoartele medicale ale copiilor care au participat în anii precedenți se îmbunătățesc vădit, copiii se schimbă radical și își fac cu îndrăzneală planuri de viitor, boala și terapiile rămînînd ca o amintire doar pe hârtie. Medicii oncologi se bucură și ei înșiși de rezultatele pozitive ale analizelor și, necătînd la toate greutățile financiare, ne roagă să nu lăsăm mîinile jos, ci să mergem înainte.

Susține 12 copii luptători cu cancerul

Tocmai de aceea suntem aici, pe platforma Guvern24, căci știm cu certitudine că încă mai sunt oameni cu suflet mare care înțeleg ce înseamnă o mână de ajutor la momentul potrivit. Nu este o sumă mare, dar nici una mică care să fie în puterile părinților să o acopere, mai ales că bugetul familiei se duce aproape tot pe medicamente. Să le oferim acestor copii posibilitatea de a participa, de a învinge, și de a se bucura de viață. Vă mulţumim. Cu Doamne ajută!

Susține 12 copii luptători cu cancerul

Susține 12 copii luptători cu cancerul

Pentru orice informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 079 977 563 – Elena sau pe facebook la pagina WinnersGamesMoldovaAtașament: Invitația și lista copiilor ce vor participa la competiții (însoțiți de un părinte, medicul oncolog și voluntarul echipei din Moldova).

Sursa: guvern24.md