Tatiana Heghea a spus DA! Declarații exclusive cu referire la nuntă

Tatiana Heghea a spus DA! Declarații exclusive cu referire la nuntă

-
//
11.06.2015

E tânără, frumoasă și talentată și se afă la vârsta perfectă, ca să ia o decizie importantă! Tatiana Heghea a acceptat cu drag inelul de logodnă din partea iubitului cu care este împreună deja de câțiva ani. Interpreta a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru revista noastră, mai multe detalii cu privire la relația sa și la nunta care va urma foarte curând!

Tatiana Heghea a spus DA! Declarații exclusive cu referire la nuntă

E tânără, frumoasă și talentată și se afă la vârsta perfectă, ca să ia o decizie importantă! Tatiana Heghea a acceptat cu drag inelul de logodnă din partea iubitului cu care este împreună deja de câțiva ani. Interpreta a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru revista noastră, mai multe detalii cu privire la relația sa cu Eugen și la nunta care va urma foarte curând!

„Da. Este oficial! Am primit cea mai convingătoare și romantică cerere de căsătorie din partea prietenului meu. S-a întâmplat în vacanța noastră în Dubai. Sunt foarte fericită și împlinită. Această propunere m-a găsit la vârsta și starea perfectă ca să răspund sigur și cu toată ardoarea un DA!”, a declarat Tatiana, pentru EA.md.

„Cererea în căsătorie, sincer, a venit chiar din patra lună a primului an în care am fost împeună. Atunci, a fost o cerere neoficială. Am hotărât, însă, că atunci a fost o demonstrare a atitudinii lui serioase față de mine, iar ulterior, urma să ne cunoaștem și mai bine. Acum, însă, a fost o decizie oficială, matură și testată din timp”, a mai adăugat Tatiana.

Tânăra interpretă ne-a mai dezvăluit: „Mă bucur că acest moment a venit în viața mea exact în perioada asta. Consider că sunt pregătită moral și fizic să devin mireasă. Acest lucru deja este planificat pentru sfârșitul lunii iulie.

Tatiana Heghea a spus DA! Declarații exclusive cu referire la nuntă

Identitatea iubitului meu nu este secretă. Logodnicul meu se numește Eugen. Nu este iubitor de blitzuri și crede că viața personală rămâne a fi personală. Suntem împreună deja de 3 ani. Diferența de vârstă, dintre noi, este de un an.

Da, acum suntem în pregătiri, însă lejere, deoarece eu activez în acest domeniu și cunosc micile secrete de orgsnizare a unui asmenea gen de evenimemt. Acum, nu fac decât să trăiesc euforia fiecărei clipe!

Sincer, încă nici la probarea rochiilor de mireasă nu am fost, dar sunt sigură ca nu voi avea bătăi de cap acest capitol. Vreau să savurez fiece clipă, să fiu fericită și să nu îmi provoc nervi în zadar. Totul va fi la înălțime.

Tatiana Heghea a spus DA! Declarații exclusive cu referire la nuntă

Am ales deja nașii de cununie. Chiar aseară am primit un DA prompt din partea lor. Sunt nași doriți tare de către noi, pentru că sunt niște prieteni mai noi în viața noastră, însă ne-au căzut tare cu tronc la suflet prin felul lor de a fi. Pesemne că și noi le-am plăcut, deoarece au răspuns fără ezitări”, a mai declarat Tatiana, în exclusivitate pentru revista noastră.

Sursa: EA.md