mamaplus

În timpul verii, copiii și tinerii din capitală vor putea participa la un șir de activități gratuite

-
//
07.06.2022

În timpul verii, copiii și tinerii din municipiul Chișinău vor avea parte de diverse activități gratuite. Primăria Capitalei a lansat Catalogul E-Xtrașcolar, care poate fi accesat pe site-ul www.educatieonline.md sau pe www.extrascolar.md. Părinții, elevii și tinerii vor putea găsi activitățile preferate prin intermediul motorului de căutare interactiv, în baza cuvintelor-cheie, vârstei, adresei sau tipului de activitate solicitate.

În toate regiunile orașului va fi pusă la dispoziție o gamă largă de activități. E vorba de programe de dezvoltare pentru copii, activități de lectură creativă, activități sportive, cluburi de socializare a copiilor, școli pentru părinți, programe de turism sportiv.

Totodată, copiii și tinerii vor avea parte de ore de limba engleză, cercuri de artă oratorică, lecții de pian și vocal, artă plastică, educație financiară pentru tineri, vor fi cercuri cu profil tehnico-aplicativ și cluburi de interes pentru elevi: gătit, teatru, dezbateri, cercuri de studiere a ținutului natal.

Activitățile vor fi organizate și desfășurate de către filialele Bibliotecii Municipale „B.P. Hașdeu”, centrele comunitare, școlile de artă și alte instituții de învățământ extrașcolar.