mamaplus

Tragedia de la Boldurești: Apelul mamei lui Mihai la 112, făcut public

-
//
06.03.2024

Avocatul Dorin Podlisnic a publicat pe rețelele de socializare înregistrarea în care mama lui Mihai, băiatul lovit mortal la Boldurești de primarul localității, imploră operatorul de la Serviciul 112 să anunțe mai repede ambulanță pentru a se deplasa la locul accidentului și să-i salveze băiatul.

mamaplus

Avocatul menționează că a publicat înregistrarea cu acordul părinților și se întreabă cum sunt făcute reformele din domeniul sănătății, dacă o ambulanță, care are regim prioritar în trafic, parcurge aproximativ 12 kilometri în aproximativ 45 de minute, transmite Știri.md.

„Ministerul Sănătății, pe lingă populisme și „optimizări” poate interveni efectiv în situații de urgență?”, se mai întreabă Dorin Podlisnic.

„Bună ziua, băiețelul meu se plimba cu alt băiat în satul Boldurești și a fost lovit de o mașină la intrarea în sat și îi curge sânge pe urechi. Șoferul mașinii a fugit de la fața locului, eu nu sunt acolo, eu am un copil mic și aștept să vină cineva să stea cu el și să pot să plec la fața locului”, a declarat femeia operatorului de la Serviciul 112.

Avocatul a mai publicat un alt video în care se poate observa cum șoferul automobilului care l-a lovit pe adolescent mergea prin localitate cu o viteză excesivă.