mamaplus

Tragedie la Sângerei: Un adolescent și-ar fi pus capăt zilelor

-
//
23.02.2024

Un adolescent de 15 ani din Sângerei și-ar fi pus capăt zilelor în seara de ieri.

mamaplus

Potrivit surselor PulsMedia, cadavrul băiatului a fost găsit de către mama sa, ultima fiind și cea care a alertat poliția despre caz.

Sursele menționează că moartea băiatului a survenit în urma asfixierii. Preliminar s-ar fi stabilit că adolescentul ar fi recurs la acest gest disperat din cauza unor probleme în familie.

La fața locului a intervenit și un echipaj medical, însă medicii au putut doar să constate decesul victimei.

Totodată, oamenii legii au stabilit că atunci când a fost găsit cadavrul copilului, ușa locuinței era încuiată din interior.

Dânsul nu a lăsat niciun bilețel de adio, iar oamenii legii au inițiat un proces penal în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

„Fiind examinat corpul neînsuflețit al adolescentului de către medici, preliminar, careva semne de moarte violentă nu s-au constatat. Acesta a fost transportat spre examinarea medico-legală în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului. Polițiștii din Sângerei au inițiat un proces penal în cadrul căruia investighează toate circumstanțele în care a avut loc tragedia”, a declarat ofițerul de presă Svetlana Talpă.