mamaplus

Un băiețel a supraviețuit miraculos după ce a căzut în gol 12 metri

-
//
04.07.2023

O excursie în familie la un parc de distracții din Mexico putea să se termine tragic săptămâna trecută, când un băiețel de șase ani a căzut în gol 12 metri, în timp ce se dădea pe tiroliană. Copilul a supraviețuit miraculos după ce a aterizat într-un lac și a fost salvat de un turist.

mamaplus

Un clip postat pe rețelele sociale arată cum băiatul, care se afla în Parcul Fundidora din Monterrey, a alunecat de pe tiroliană după ce hamul în care era prins s-a rupt. Cu toate că micuțul era acompaniat de un adult, acesta nu a putut să reacționeze la timp, transmite digi24.ro.

Potrivit presei locale, copilul a căzut în gol aproximativ 12 metri. Fratele mai mare al băiatului, J Cesar Sauceda, a scris pe Facebook despre incident și acuză personalul pentru pregătirea deficitară de a acționa în astfel de situații. „Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a salvat fratele din accidentul spectaculos cauzat de echipa nepregătită și de instalarea proastă a tirolianei, a scris Sauceda pe Facebook.

Nataly Moreno, sora băiețelului, a declarat că un turist a sărit să-l scoată din apă, însă a fost la un pas să se înece împreună cu acesta și a fost nevoie să intervină iubitul ei și un alt frate pentru a-i salva.

„Parcul nu are oameni pregătiți pentru acest tip de situație, nimeni nu a putut să-l ajute și să-l scoată din apă”, a spus ea. „Este incredibil că un dezastru se poate întâmpla într-o clipă”, a mai spus Nataly.

Incidentul, care a avut loc pe 25 iunie, a determinat Agenția de Protecție Civilă din Nuevo Leon să suspende tirolianele care fac parte din Parcul Fundidora. Reprezentanții parcului au spus pe Facebook că incidentul a declanșat o „anchetă exhaustivă” pentru a stabili ce s-a întâmplat.