mamaplus

Un copil de doar șapte ani a murit la câteva minute după ce a făcut această poză, în timp ce se juca pe marginea drumului

-
//
09.08.2023

Un băiețel de șapte ani a murit după ce s-a jucat într-o grămadă de pudră de calcar.

mamaplus

Arthur Emanuel Bitencourt, din Brazilia, a murit la doar câteva minute după ce fotografia în care apare a fost făcută pe 3 august, scrie News.com.au. 

În imaginea tragică, el este văzut zâmbind către camera în timp ce se juca într-o grămadă de pulbere de calcar, un material comun folosit în construcții, care a fost lăsat pe marginea drumului.

Arthur a fost dus de urgență la spital, unde s-a constatat că a inhalat particule de praf toxic. El a fost declarat mort la sosire.

Familia cu inima frântă a tânărului a împărtășit imaginea ca un avertisment pentru alții cu privire la pericolele pulberii de calcar.

Romaldo Bitencourt, unchiul lui Arthur, a împărtășit fotografia tragică pe Facebook și a scris: „Amintirile pe care le voi avea despre tine, dragul meu copil, vor fi întotdeauna cele mai bune”.

Arthur a sărit în materialul otrăvitor din apropierea proprietății familiei sale din Ipiranga, Parana, în sudul Braziliei, potrivit publicației locale de știri Jornal Razao.

Familia lui a susținut că nu cunoaștea pericolele pe care le prezinta pulberea.