mamaplus

Un cuplu luptă pentru șase copii de la tați diferiți. Acuzațiile soților

-
//
27.06.2023

Tatiana Pușcaș din satul Lipceni, raionul Rezina spune că de mai bine de un an nu își poate vedea cei cinci copii ai săi.

mamaplus

Totul pentru că relația cu soțul său a eșuat, iar în urma divorțului autoritățile au decis ca micuții să rămână cu tatăl, chiar dacă unul dintre copii nu îi aparține, iar bărbatul nu îi permite să îi viziteze, transmite Știri.md. 

Acum, Tatiana crește un copil de la concubinul său actual, dar fostul soț o amenință că i-l va lua și pe acesta.

Căsnicia celor doi s-a destrămat din cauza soțului violent care adesea o bătea.

„Chiar din prima zi când m-am mutat la el m-a lovit cu un scaun peste picioare”, povestește tânăra.

Femeia a mai povestit că a încercat de mai multe ori să-l părăsească: „Și eu și el eram de acord să ne despărțim, dar când încercam să plec aflam că sunt însărcinată. Medicul de familie mi-a zis să-mi pun spirală, iar soțul m-a alungat de acasă și a spus să merg și să o scot. În fiecare an aveam câte un copil, până nu am ajuns la șase. Am rămas cu el doar pentru copii”.

Fostul soț al tinerei, Alexandru care locuiește acum cu copiii la Sănătăuca, Florești, a negat acuzațiile Tatianei și povestește că nu a bătut-o, iar aceasta poate veni în orice moment să-și vadă copiii.

Ba mai mult, Alexandru a povestit că Tatiana obișnuia să lase copiii minori singuri în casă și să plece de acasă pentru a consuma alcool.