mamaplus

Un minor a spart geamul unei mașini și a furat bunuri. În geantă avea o șurubelniță

-
//
16.11.2023

Un minor de 15 ani, care a pătruns într-un butic de cafea, iar ulterior a spart geamul unui automobil, a ajuns pe mâna oamenilor legii. Adolescentul a fost identificat în dimineața zilei de joi, în sectorul Centru al Capitalei.

mamaplus

Băiatul a fost inițial observat de carabinierii ce patrulau pe bulevardul Negruzzi.

„Atenția a fost atrasă de un minor, care la apariția echipajului de carabinieri și-a schimbat direcția de deplasare și a încercat să se eschiveze, fugind în curtea blocurilor de locuit în preajmă. În același timp, un echipaj de poliție aflat în imediata apropiere, era în căutarea unui minor cu semnalmentele asemănătoare celui sus menționat, care a pătruns într-un butic de cafea situat pe bulevardul Ștefan cel Mare, ulterior a spart geamul unui automobil de model Honda Insight și sustras niște bunuri aflate în interior”, se arată în nota informativă a Inspectoratului General de Carabinieri (IGC).

În scurt timp minorul de 15 ani a fost identificat de către echipajele de carabinieri și poliție, ulterior condus la IP Centru, unde, în geanta deținută de acesta, au fost depistate mai multe bunuri: o pompă electrică de aer, o șurubelniță și alte obiecte sustrase.

Alte circumstanțe ale săvârșirii cazului se stabilesc.

sursa