mamaplus

Victoria Lungu, dezvăluiri neașteptate: Fiica m-a alungat din casă, în toiul nopții

-
//
14.11.2023

Interpreta din Republica Moldova Victoria Lungu, mama creatoarei de conținut Valerie Lungu, a povestit în cadrul unei emisiuni despre un episod neplăcut prin care au trecut ea și fiica ei în urmă cu ceva timp în urmă. Artista spune că a fost alungată din casă, în toiul nopții, chiar de fiica sa.

mamaplus

Potrivit interpretei, atunci, fiica sa s-a mutat la București. Victoria a vrut să-i fie alături Valeriei, astfel că s-a mutat cu ea și într-un fel i-a invadat spațiul personal. După o ceartă mare, creatoarea de conținut și-a alungat mama din casă, pe timp de noapte. Aceasta a povestit întreaga experiență în mediul online, însă mai apoi a regretat, transmite wowbiz.ro. 

„Cred că a fost greșeala mea, nu trebuia… Cred că am fost mai supărată atunci, pentru că era și noapte, ploua afară și eu chiar nu aveam unde să merg. După am șters foarte repede, dar m-au sunat câțiva prieteni și m-au întrebat ce fac. Credeam… am vrut s-o pedepsesc prin asta, să-i pară rău. Eram într-o casă și vă dați seama, când sunt doi oameni într-o casă și copilul nu mai era copil, era o domnișoară, ea își dorea să își trăiască viața ei și eu vin pe capul ei… Cumva, în momentul acela eu am crezut că o să reușesc să îmi cumpăr ceva, era destul de greu să găsesc și ea, dacă se certa cu iubitul ei, atunci venea și cumva se supăra pe mine”, a povestit Victoria Lungu.

Victoria Lungu, născută la 27 noiembrie 1971, în satul Grinăuți, raionul Râșcani, este o cântăreață de muzică ușoară, romanțe și de estradă din Republica Moldova. Este cunoscută mai ales pentru piesa „Crede-mi Iubirea”, care este cartea sa de vizită. Artista are o fiică, Valerie Lungu, care este creatoare de conținut și locuiește la București, România.