Vino la maratonul „Alerg pentru Tine” pentru o cauză nobilă

Vino la maratonul „Alerg pentru Tine” pentru o cauză nobilă

-
//
19.09.2017

Pe 23 septembrie. ONG-ul „Viață fără Cancer” invită toți doritorii să participe la cea de-a doua ediţie a mini-maratonului „Alerg pentru Tine”, pentru a parcurge distanța de 5 km (2 cercuri în jurul lacului din Valea Morilor).

Vino la maratonul „Alerg pentru Tine” pentru o cauză nobilă

Scopul acestui eveniment este de a spori nivelului de conștientizare a populației privind bolile oncologice, de a susține persoanele care luptă cu cancerul, și nu în ultimul rând de a comemora persoanele care au pierdut lupta împotriva cancerului.

Ca și în ediția precedentă, în acest an fiecare participant va avea ocazia să aprindă „Lumina Speranței”, scriind un mesaj pentru cei care au pierdut lupta și mesaje de încurajare pentru cei care luptă în continuare.

Fiecare participant va primi un pachet de pornire, care va conține o brățară, aptibild cu logo-ul evenimentului, apă și un lampion. De asemenea, participanții la eveniment vor avea ocazia să aranjeze un buchet de flori în cadrul masterclass-ului oferit de Organizația „Inimă Mare”. Buchetele vor fi oferite în dar pacienților spitalizați la Institutul Oncologic.

Te poți înregistra și tu pe platforma fest.md, achitând contribuția de 50 de lei.

Vino la maratonul „Alerg pentru Tine” pentru o cauză nobilă

Toate fondurile colectate vor fi direcționate către Asociația caritate.md și anume persoanelor care lupta cu cancerul:

• Margarita Dabija, 3 anișori, diagnosticată cu tumoare pe creier în luna martie a anului curent. Fetița a suportat deja o operație reușită. Însă, pentru ca Margarita să trăiască, trebuie să urmeze proceduri de chimioterapie.

• Serghei Iatmirschi, 17 ani, diagnosticat cu limfom. În luna iunie 2017, lui Sergiu i s-a efectuat un al doilea transplant cu succes, primul fiind efectuat vara trecută, starea lui Sergiu este stabilă și se simte bine. Banii colectați sunt necesari pentru procesul de recuperare, care este unul prea anevoios pentru familia lui Serghei.

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului