mamaplus

Zăpada, motiv de bucurie pentru copii: Familiile au ieșit la săniuș

-
//
27.11.2023

Problemele drumarilor şi șoferilor sunt în schimb pe măsura bucuriei celor care așteptau venirea iernii. Echipați corespunzător sau dotați cu săniuțe, și cei mari, și cei mici au ieșit prin parcuri sau pe derdeluș pentru a se bucura de zăpadă.

mamaplus

O zi feerică pentru cei mici care așteptau cu sufletul la gură să vadă fulgii de zăpadă. Bucuria a fost şi mai mare când au văzut stratul generos de omăt ca i-a îndemnat la o bătaie cu bulgării de zăpadă, transmite Tvr Moldova.

„Să mă joc şi să arunc cu bulgări de zăpadă în mama şi în surioara mea mai mare.” 

„Acesta este primul an când eu mă distrez foarte mult cu zăpada. Îmi place că e frig şi ninge. E impresie de căldură, chiar dacă este frig.”

Vremea a fost perfectă pentru a face şi o babă de zăpadă. „Am înghețat, dar ne place foarte tare acest anotimp. Este vesel! Ne-am jucat, am aruncat cu bulgări, am făcut omul de zăpadă.”

„- Ai înghețat? - Nu. Îmi place acest anotimp şi sper să mai fie zăpadă.”

„- Aţi venit să vă bucuraţi de zăpadă? Ce faceţi? - O babă de zăpadă. - Vă bucuraţi? - Da, desigur.”

Prima ninsoare strârnește de fiecare dată nostalgii, dar și cheful de plimbare în aerul curat și pe aleile pudrate cu fulgi. „- Am ieşit să ne bucurăm de primele senzaţii frumoase, de o adevărată iarnă care ne-a bucurat ochii. E frumos, dar e mai frumos din casă să priveşti. - E frig? - Da, dar e ceva nemaipomenit. Ne bucură ochii şi sufletele, mai ales pentru copii.”