20 de idei de manichiură pentru unghiile scurte

20 de idei de manichiură pentru unghiile scurte

Manichiura pentru unghiile scurte este tot mai apreciată și solicitată de femei. Pentru că este comodă, modestă și arată elegant, tinerele nu-și mai doresc unghii crescute de câțiva centimetri. Dacă și tu ești adepta unghiilor scurte, îți propunem câteva idei de manichiură, care te vor scoate din anonimat!

20 de idei de manichiură pentru unghiile scurte

Nu este deloc complicat să-ți faci o manichiură perfectă dacă ai unghiile scurte. Trebuie doar puțină răbdare și câteva reguli pe care să le urmezi pentru a le îngriji corect. Unghiile scurte pot să arate la fel de elegant precum unghiile lungi, fiind mai practice și mai ușor de întreținut.

Dacă preferi unghiile scurte, iată câteva sfaturi care te ajută să le îngrijești corect:

Un prim lucru pe care trebuie să-l faci este acela de a folosi o pilă pentru a da o formă unghiilor tale. Este de preferat să optezi pentru o formă ușor rotunjită, deoarece unghiile mici vor arăta mai bine astfel decât foarte pătrate.

Al doilea pas pe care trebuie să-l urmezi este să hidratezi foarte bine mâinile și să folosești un ulei pentru cuticule. După ce intră bine în piele trebuie să înmoi mâinile în apă caldă cu săpun.

Este de preferat să împingi cuticulele, nicidecum să le tai.

20 de idei de manichiură pentru unghiile scurte

După ce ai uscat bine mâinile cu ajutorul unui prosop trebuie să împingi cuticulele cu ajutorul unei ustensile special concepută pentru ele. Astfel, unghiile tale vor arăta mai lungi și eviți eventualele greșeli pe care le poți face atunci când tai cuticulele.

Culorile închise (negru, roșu burgund, albastru regal, verde, maro), dar și un roșu puternic sau nuanțele de nude/auriu/argintiu vor arăta foarte bine pe unghiile scurte îngrijite corect.

Un truc bun pentru unghiile care par foarte scurte este acela de a evita aplicarea ojei până la marginea unghiei. Acest mic truc va conferi senzația de alungire a unghiilor, făcându-le astfel să pară mai lungi.

Ca să optezi pentru cele mai frumoase culori de ojă, iată o galerie cu câteva idei interesante de manichiură pentru uncghii scurte din care te poți inspira. Alege cele mai interesante combinații, în funcție de gusturile tale!

20 de idei de manichiură pentru unghiile scurte

Sursa: eva.ro

Distribuie articolul: