Natalia Simchiv despre coafurile de nuntă - 2014

Natalia Simchiv despre coafurile de nuntă - 2014

Natalia Simchiv despre coafurile de nuntă - 2014

Natalia Simchiv – stilist-coafor, președintele Asociaţiei de Dezvoltare a Artei Coafurii din Republica Moldova, membru al Uniunii Designerilor, precum și proprietara școlii de coafură.  

Natalia Simchiv despre coafurile de nuntă - 2014 Coafura de nuntă 2014 – ce s-a schimbat?

Din an în an, tendințele coafurii de nuntă capătă noi nuanțe. În 2014, recomand mireselor coafuri simple, este în vogă atât părul drept, cât și cel ondulat. Părul lăsat liber devine principala tendință a modei de nuntă în anul 2014. Deși, aceasta nu înseamnă că coafura de nunta ar trebui să fie cât mai simplă posibilă. Pentru a face coafura mai spectaculoasă, este necesar să fie completată cu accesorii originale sau voal. Sunt în vogă benzile elastice cu flori, cercurile clasice pentru păr, precum și voalul scurt. Dacă ați ales coafarea înaltă a părului pentru nuntă, atrageți atenție asupra coafurilor voluminoase și neglijente, redând părului volumul spectaculos, acesta trebuie aranjat dezordonat. Un astfel de efect arată foarte elegant și frumos. Mai mult decât atât, coafurile neglijente arată foarte seducător. Coafura voluminoasă poate fi decorată cu accesorii voluminoase. Poate fi o floare voluminoasă făcută din dantelă sau accesoriu din pene și altele.      

Natalia Simchiv despre coafurile de nuntă - 2014

Natalia Simchiv despre coafurile de nuntă - 2014

Natalia Simchiv despre coafurile de nuntă - 2014

Natalia Simchiv despre coafurile de nuntă - 2014

Coafurile cu bucle sunt, populare, la fel ca anul trecut. Buclele întotdeauna sunt în topul popularității, doar acestea sunt în stare să redea senzualitatea imaginii feminine. Această coafură  blândă și foarte seducătoare arată bine atât cu părul scurt, cât și cel lung. Buclele pot fi combinate cu părul împletit. Tendințelor coafurilor de nuntă 2014 pot fi atribuite: simplitatea și naturalețea, diverse tipuri de breton, forma bizară sau neregulată și asimetria, diferite variante de păr împletit, părul strâns în coc, accesorii neobișnuite și atrăgătoare.  

Natalia Simchiv despre coafurile de nuntă - 2014 Cum să alegeți din toată varietatea, ceea ce vi se potrivește?

Fiecare mireasă vrea să arate la evenimentul său atrăgătoare și unică, de aceea, imaginea trebuie de asemenea gândită în prealabil. Aceasta ține și de coafură: în primul rând trebuie să vă orientați nu numai la tendințele modei, dar, de asemenea, și la caracteristicile individuale: culoarea tenului, tipul feței, stilul rochiei. Coafura sau frizura, care arată uimitor la modelul unei reviste glossy, poate să nu i se potrivească miresei.

Coafura perfectă de nuntă este posibilă numai dacă părul este îngrijit și sănătos, deci ocupați-vă de restabilirea acestuia în prealabil. Dacă nu sunteți convinsă că vă veți simți confortabil cu o coafură avangardă, dar în vogă, preferați una clasică. Nu neglijați stilul profesional, atrageți o atenție deosebită alegerii accesoriilor pentru nuntă: coafura de nuntă 2014 – este simplitate, naturalețe, senzualitate, pe care o puteți sublinia, cu ajutorul agrafelor frumoase, diademelor, bendițelor, florilor naturale și artificiale, voalurilor și altor elemente de decor. 

Aveți grijă în prealabil de culoarea părului pentru cazul, în care, în ziua ați hotărât să-i uimiți pe toți cu noua sa imagine. Preferabil e să experimentați cu culoarea părului cu câteva luni până la eveniment. Trebuie să găsiți nuanța perfectă pentru dumneavoastră, care va evidenția avantajos frumusețea dumneavoastră, și nu invers. Mai mult decât atât, având câteva luni rezervă, veți putea corecta nuanța fără a dăuna părului.

Natalia Simchiv despre coafurile de nuntă - 2014 Câteva sfaturi ale expertului mireselor pentru ziua nunții?

Frumusețea perfectă este un miraj. Nu tindeți spre acesta, chiar și în cea mai principală zi a vieții. Încercați să ghiciți propriul secret al frumuseții și veți înțelege, ce trebuie să îmbrăcați și cum trebuie să vă machiați. Frumusețea depinde nu de machiajul în vogă și de luxul rochiei – la atractivitatea femeii participă, în primul rând, măsura, gustul și farmecul interior. Și nu o înfrumusețează pe o femeie mai mult decât credință în propria demnitate. Stimate tinere, astăzi este cea mai minunată zi.  Nunta – ce poate fi mai luminos și plin de bucurie, în viața noastră, a femeilor, decât acest eveniment?!

Fiecare dintre noi, în această zi, exercită speranțe luminoase pentru viitor și credința în persoana iubită. Și, desigur, vreți să fiți incredibil de frumoasă și incredibil de spectaculoasă. Întrebați, la întâmplare, pe oricine, ce face o femeie, în această zi, unică și vi se va enumera un număr nelimitat de elemente componente, dar cel mai important - e farmecul feminin și zâmbetul orbitor.

Voalul este ușor și transparent, de aceea coafura trebuie gândită până la cele mai mici detalii. Și, desigur, trebuie să se acorde mai multă atenție alegerii stilistului, care vă va coafa.

Țineți minte, că un specialist bun piaptănă  nu doar părul, dar și sufletul. Vestita Sophia Loren a spus - "De coafură depinde, cum va fi ziua, și, în general, întreaga viață". Iar în ziua nunții aceasta este foarte importantă, pentru că nunta va depinde de starea de spirit a miresei, și dacă mireasa va fi bucuroasă și fericită, atunci și evenimentul va avea succes.  

Nunta este nu numai o zi plăcută, dar și o zi obositoare, de aceea recomand mireselor să se odihnească și să doarmă suficient, să roage cei dragi să se ocupe de restul problemelor și să nu o deranjeze, când deja este la salon. 

Majoritatea mireselor, după crearea imaginii, simt un efect de nerecunoaștere de sine. Nu vă speriați, nu e nimic rău. De ce se întâmplă aceasta? Noi toate avem o atitudine subiectivă față de noi înșine, ne vedem așa cum avem obișnuința să ne vedem – anume cu astfel de culori și forme. Este perceperea noastră PERSONALĂ. Stilistul vă vede într-o prismă mai largă. El evaluează mai obiectiv aspectul dumneavoastră fizic, deoarece există reguli și legi definite ale culorii, formei în machiaj și coafură. Noi încercăm să mascăm neajunsurile și să evidențiem ceea ce avem mai frumos, în conformitate cu aceste reguli, fără a desena ceea ce nu este, și numai evidențiind ceea ce trebuie evidențiat. De aceea este logic, că vi s-a schimbat pe neașteptate forma feței, s-au ridicat colțurile ochilor - și e deja o altă față.  Trebuie să vă obișnuiți cu imaginea dumneavoastră. Pentru că este neobișnuit, nu înseamnă că e rău!  

Unele pot fi uimite, văzând în oglindă o coafură prea voluminoasă. Vi se face coafura – iar dumneavoastră în acel timp sunteți îmbrăcată într-un halat, bluză, orice, dar numai nu rochia de mireasă. Desigur, având în vedere fonul atât de simplu, coafura poate părea prea pretențioasă. Aceasta se creează nu  pentru halat și tricou, ci pentru rochia de mireasă voluminoasă, frumoasă, elegantă. Nu este o simplă coafură de zi cu zi, pentru serviciu sau plimbare, ci o adevărată prezentare publicului. Și când veți îmbrăca rochia – nu va arăta pretențios, precum câteodată  poate părea la prima vedere. 

Nu uitați, iar cine nu știe – aflați, că coafura, peste ceva timp, va pierde din volum, ceea ce este o proprietate naturală a părului. Deci, inițial, acesta poate fi un pic mai voluminoasă, decât este necesar.