Cum să slăbești pînă la Anul Nou?

Cum să slăbești pînă la Anul Nou?

Se apropie sărbătorile de iarnă și vrei să strălucești într-o ținută superbă, însă imaginea din oglindă nu te impresionează? Nu îți face griji, ai la dispoziție încă o lună întreagă – în acest timp poți reveni în formă.

Cum să slăbești pînă la Anul Nou?

Principalul e să te concentrezi, să te înarmezi cu voință, ca să începi cura de slăbire, pentru că atunci vei reuși mai multe în noaptea de Revelion. DietSolution.md  îți propune o dietă specială, care dă rezultate uimitoare.

De unde să începi?

Cele mai responsabile și mai conștiincioase femei se gîndesc la rochia din noaptea de peste ani și au grijă să încapă în ea încă din toamnă. Se cîntăresc regulat, își notează kilogramele în plus și au grijă ce mănîncă. Aceasta este o atitudine corectă, pentru că în 4-5 săptamîni poți slăbi binișor – fără prea mult stres, înfometări drastice, cedări și fără a periclita sănătatea.

Organismul va suporta ușor un astfel de regim treptat, iar dacă te vei obișnui să te  alimentezi corect, nici masa de sărbătoare nu va fi o ispită prea mare și nu vei pune la loc kilogramele pierdute. Chiar și la astfel de mese poți găsi preparate cu mai puține calorii sau poți gusta din tot cîte puțin, fără a te ghiftui.

Cum să slăbești pînă la Anul Nou?

Regimul propus de DietSolution.md a calculat caloriile necesare pentru o lună și te va ajuta să slăbești 2-3 kilograme pe saptamînă, mai mult decît atît – să normalizezi metabolismul, să redai părului și pielii tale un aspect sănătos, să te  simți mult mai energică și binedispusă. Îți va plăcea imaginea din oglindă și vei intra  cu o dispoziție bună în anul care vine.

Cum să slăbești pînă la Anul Nou?

Grăbește-te, doar acum dieta „Slăbește într-o lună 7 kilograme”

costă doar 6 500 de lei, în loc  de 7 500

Dieta include dejunuri, prînzuri, gustări și desigur dulciuri!

Nu pierde șansa de a deveni suplă, oferta e valabilă timp de o lună.  

www.dietsolution.md

www.facebook.com/DietSolutionMoldova

str. Testemiţanu, 21 

Tel. 022 996003, 069173008

Distribuie articolul: