Sexul copilului: semne populare

Sexul copilului: semne populare

De îndată ce aflăm că vom deveni părinți, ne încearcă o dorință de neînvins să aflăm sexul copilului. Astăzi, cu ajutorul ecografiei, sexul copilului poate fi determinat deja la termenul de 3,5-4 luni de sarcină. Însă, nu toți au încredere totală în rezultatele ecografiei, uneori, însă, acest gen de diagnosticare este pur și simplu interzis, drept urmare, nu există posibilitatea de a afla din timp sexul copilului. În această situație, semnele populare sunt, pur și simplu, de neînlocuit. Comportamentul fătului în burtica mamei este una dintre metodele de determinare a sexului copilului.

Sexul copilului: semne populare

Potrivit semnelor populare, băiețeii și fetițele se comportă diferit în burtica mamelor. În mod special, acest lucru se referă la caracterul mișcărilor. De exemplu, fetițele – mișcând din mânuțe și piciorușe, deseori presează peste ficatul mamei, iar băieții – peste vizica urinară a mamei.

Și bătăile inimii pot fi un indiciu referitor la sexul copilului. Semnele populare spun că dacă fătul înregistrează peste 140 de bătăi ale inimii pe minut – este fetiță, în cazul în care ritmul este mai mic – băiat. Ce fel de schimbări în organismul femeii pot indica asupra sexului viitorului copil?

Întâi de toate, trebuie de atras atenția asupra aspectului exterior și starea în care se simte viitoarea mămică. De exemplu, de foarte multe ori, toxicoza puternică în timpul sarcinii indică asupra faptului că în familie se va naște un băiat. Tot băiat se așteaptă dacă mama are accese de căldură sufocantă, în tip ce femeile însărcinate cu fetițe se confruntă des cu frisoane.

De asemenea, semnele populare spun că sexul viitorului copil poate fi determinat în baza preferințelor gustative ale viitoarei mămici: dacă femeia preferă mâncarea acră, sărată și carnea – va avea un fiu, iar dacă femeia nu poate trăi o zi fără dulce, chifle și fructe – fetiță.

Și apetitul mamei poate determina sexul viitorului copil, acesta crește considerabil dacă femeia așteaptă băiat. Aspectul exterior la gravidei, de asemenea, este de folos în determinarea sexului copilului, Semnele populare spun următoarele:

- în cazul femeilor însărcinate cu băieți, crește cantitatea firelor de păr pe picioare. Totodată, femeia își simte permanent picioarele reci.

- dacă areola di jurul gurguiului gravidei este întunecată – așteptați un băiat, dacă aceasta este deschisă la culoare – se va naște o fetiță.

- despre faptul că în burtică se dezvoltă o fetiță vorbește și aspectul exterior mai rău al mamei, în timp ce băieții dăruiesc mamelor mai multă frumusețe.

- umflarea vizibilă a feței vorbește despre faptul că veți avea o fată, de asemenea, apariția petelor pigmentare pe față, care se explică prin schimbarea nivelului de hormoni feminini în organismul viitoarei mame.

Sexul copilului: semne populare

Comportamentul viitoarei mămici reprezintă unul dintre cele mai importante argumente care ajută la determinarea sexului viitorului copilaș. Semnele populare spun următoarele:

- Dacă femeia nu tinde să vorbească despre sarcina ei – va avea o fată, dacă dimpotrivă, își demonstrează deschis burta rotunjită – pe lume va veni un băiat.

- Băiat vor avea și acele mămici care, în timpul sarcinii, încep să doarmă pe partea stângă cu capul înspre nord.

- Fete se nasc din femei care, în timpul sarcinii, s-au confruntat cu probleme de comunicare cu sexul opus.

- Somnolența și dispoziția proastă în timpul sarcinii vorbește despre faptul că mama va aduce pe lume o fetiță, orientarea pozitivă a mamei – îi prevestește venirea pe lume a unui băiat.

- Grația mișcărilor vorbește despre faptul că mama va aduce pe lume o fetiță, iar neîndemânarea vizibilă – prevestește un băiat.

De asemenea, dacă vreți să știți sexul copilului fără ecografie, semnele populare ne recomandă să atragem atenția și la forma burticii viitoarei mămici. Respectiv, dacă burta este alungită înainte, așteptați nașterea unui băiat. Dacă burta stă un pic înclinată pe partea stângă – pe lume vine o fetiță, dacă burta este orientată mai mult în dreapta – veți avea un fiu.

La final vreau să menționez că în semnele și superstițiile populare au avut încredere mamele și bunicile noastre. Așa că, cu siguranță, acestea au un oarecare sens. Așa că puteți crede în semnele populare pentru că asta, până la urmă, nu vă face nici un rău.