Desert de Revelion cu portocale

Desert de Revelion cu portocale

Culorile aprinse și aroma de citrice cu note de cuișoare și scorțișoară ne aduc adevăratul spirit al sărbătorilor! O salată simplă de fructe poate fi transformată într-un desert original pentru masa de sărbătoare, trebuie doar să avem puțină imaginație și talent culinar. Iar decorarea desertului o puteți încredința copiilor.

Desert de Revelion cu portocale

MOD DE PREPARARE

1. Tăiați în jumătate grape-fruit-ul. Pentru a face margini dințate, puteți folosi un instrument special sau un cuțit ascuțit cu lamă subțire.

Desert de Revelion cu portocale

2. Cu ajutorul cuțitului, scoateți din jumătățile de fruct miezul și membranele. Repetați procedura cu portocalele.

Desert de Revelion cu portocale

3. Decorați coaja de portocală și grape-fruit cu cuișoare.

Desert de Revelion cu portocale

4. Curățați și tăiați cubulețe banana, kiwi și mango. Stoarceți sucul din lămâie, amestecați-l cu miere și zahărul vanilat. Amestecați toate ingredientele și umpleți „bolurile” din portocală și grape-fruit.

Desert de Revelion cu portocale

5. Serviți desertul de fructe pe farfurii, decorate după gustul dumneavoastră.

Desert de Revelion cu portocale

Sursa