Piept de pui umplut cu roșii uscate, mozzarella și spanac

Piept de pui umplut cu roșii uscate, mozzarella și spanac

Da, se poate și sănătos, și gustos în același timp! Rețeta asta e o dovadă clară că o mâncare alcătuită din ingrediente sănătoase, destinate în general dietelor, poate fi și extrem de gustoasă, de aromată și suculentă. 

Piept de pui umplut cu roșii uscate, mozzarella și spanac

Ingrediente:

  • 2 bucăți de piept de pui
  •  50 g roșii uscate în ulei
  •  120 g mozzarella
  •  o mână de frunze de spanac proaspăt
  •  sare și piper după gust

Mod de preparare:

Crestează fiecare bucată de pui pe jumătate, ca și cum ai face un buzunar. Asezonează cu sare și piper, stropește cu puțin ulei.

Umple fiecare bucată, în mod egal, cu mozzarella (rasă sau felii), roșii uscate și frunze de spanac. Închide buzunarul și fixează-l cu 1-2 scobitori, ca să nu se verse conținutul.

Încinge puțin ulei în tigaie și dă la  prăjit bucățile, 3-5 minute.  Dă puiul apoi la cuptor să se pătrundă, pentru 15-20 de minute.

Sursa: retete.unica.ro

Distribuie articolul: