Salată „Cocoșel”

Salată „Cocoșel”

Cocoșul de Foc este simbolul anului care vine 2017, de aceea salata „Cocoșel” nu trebuie să lipsească pe masa de sărbătoare!

Salată „Cocoșel”

MOD DE PREPARARE

1. Fierbeți sau gătiți la abur carnea de pui, răciți-o și tăiați-o cubulețe.

Salată „Cocoșel”

2. Tăiați cubulețe ouăle, mărul și un ardei.

Salată „Cocoșel”

3. Puneți totul în salatieră, adăugați porumbul, sărați după gust. Pentru dressing amestecați maioneza, smântâna și muștarul. Adăugați dressingul în salatieră și amestecați bine.

Salată „Cocoșel”

4. Pe un platou mare aranjați salata după cum este arătat în poză.

Salată „Cocoșel”

5. Dați prin răzătoare cașcavalul. Presărați uniform cașcavalul pe salată.

Salată „Cocoșel”

6. Din ardeiul rămas, tăiați cu un cuțitaș ascuțit aripa, ciocul creasta și penele pentru coadă. Din verdeață faceți iarba. Salata este gata!

Salată „Cocoșel”

Sursa