Adelina Pestrițu, despre cel de-al doilea copil: „La 42 de ani asta va fi prioritatea mea”

-
//
10.04.2019

Adelina Pestrițu este o mămică dedicată și recunoaște că de când micuța Zenaida a venit pe lume viața ei s-a schimbat complet. Deși a renunțat la televiziunea, vedeta susține că nu rezistă mai mult de două ore fără să muncească.

Este mămică full-time, își face timp să meargă zilnic și la sală, dar Adelina Pestrițu este și o femeie de afaceri de succes, motiv pentru care se pare că a și decis să renunțe la televiziune. Adelina este foarte dedicată magazinului ei online de haine. Chiar dacă încearcă să fie cât mai mult lângă fiica ei, frumoasa brunetă recunoaște că se ocupă de site-ul ei chiar și când mănâncă sau o culcă pe Zenaida.

„Lucrez chiar şi când sunt la masă, la semafor, sau atunci când o adorm pe Zenaida. Nu am de ales. Fac ceea ce-mi place şi îmi doresc ca munca mea să dea randament. De multe ori aleg să ofer colaboratorilor mei mai mult decât este scris negru pe alb în contract, astfel ei vor rămâne mulţumiţi de colaborarea noastră, iar eu voi şti că prin muncă mi-am îndeplinit funcţia de antreprenor. Nu cred că am 2 ore legate pe zi în care să nu mă ating de telefon”, a mărturisit Adelina într-un interviu.

Cu toate acestea, Adelina susține că nu și-ar schimba viața cu nimic. Micuța Zenaida i-a transformat viața într-un film de dragoste cu final fericit, după cum spune chiar ea, și abia așteaptă să-i facă fetiței un frățior sau o surioară.

„Nu mi-aş fi imaginat că totul se va transforma în viaţa mea. Sunt mult mai responsabilă, calculată şi dedicată vieţii de familie. Personal nu văd o satisfacţie şi realizare mai mare decât să vii acasă şi să-ţi zâmbească propriul copil. Este un sentiment pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Zeny îmi umple sufletul şi viaţa cu fiecare gest al ei. Împreună ne jucăm, mâncăm, ne uităm la desene, râdem, mergem la cumpărături şi la lecţii de înot. Totul pare desprins dintr-un film de dragoste cu final fericit. La 42 de ani probabil că o să am încă un copil şi asta cu siguranţă va fi prioritatea mea. O să-mi urmez dorinţele şi visurile”, a mai spus vedeta.

Sursa