mamaplus

Copil cu piciorul rupt, trimis acasă de o asistentă medicală, deși avea dureri groaznice

-
//
21.02.2019

Un copil de 3 ani cu piciorul rupt a fost trimis acasă de o asistentă de la Spitalul de Pediatrie Ploiești, deși avea dureri groaznice. Aceasta i-a recomandat mamei să-i dea micuțului Nurofen timp de câteva zile.

Mama copilului a povestit, într-o postare pe o rețea de socializare, că totul a început pe 14 februarie, atunci când micuțul a căzut și s-a lovit foarte tare.

După alte câteva zile, femeia s-a întors la Spitalul de Pediatrie Ploiești, dar copilul tot nu a fost consultat de vreun doctor pe motiv că „medicul de gardă nu coboară pentru o contuzie”.

În cele din urmă, băiețelul a fost adus la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.

„Astăzi, 20.02.2019, mă decid să merg la spitalul Grigore Alexandrescu, unde se fac mai multe radiografii, copilul este consultat și tratat așa cum ar fi fost normal și la spitalul din Ploiești. Medicii sunt uimiți de faptul că vin din Ploiesti și, în același timp, de faptul că nimeni nu a văzut o fractură așa mare, ca până și eu care nu am studii de specialitate pot vedea cu ochiul liber. Da, fractură, se pune tot piciorușul în ghips, iar dacă nu trece în 3 săptămâni, operație, din cauza faptului că a stat prea mult cu piciorul netratat. Și cum să-ți privești cu atâta neputință copilul, care stă în pat la 3 anișori, plângând de durere, cu piciorul rupt pentru că nimeni nu te bagă în seamă.”, a scris femeia în postarea de pe Facebook.

Sursa