mamaplus

Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă

-
//
18.03.2019

Fiica lui Michael Jackson, Paris, în vârstă de 20 de ani, a fost spitalizată sâmbătă în urma unei tentative de suicid.

mamaplus

Tânăra ar fi recurs la acest gest extrem din cauza documentarului „Leaving Neverland”, axat pe presupusele abuzuri sexuale ale tatălui ei asupra unor minori.

Potrivit TMZ, Paris Jackson a fost transportată de urgenţă la spital, sâmbătă dimineaţa, după ce ar fi încercat să-și taie venele. Site-ul american a publicat ulterior o fotografie cu tânăra care sosea acasă îmbrăcată cu o geacă pe care scrie ”Căteluși și sunt bine”.

Într-un mesaj postat pe contul de Twitter, Paris Jackson îi acuză pe cei de la TMZ de minciună.

Poliția din Los Angeles a confirmat însă că un echipaj medical s-a prezentat la domiciliul acesteia din Hollywood, după un apel care anunța o tentivă de suicid.

Documentarul „Leaving Neverland” a avut premiera pe 25 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance, SUA, regizat de cineastul premiat cu BAFTA Dan Reed. Filmul explorează experienţele separate, dar paralele, a doi băieţi, James „Jimmy” Safechuck, în vârstă de 10 ani, şi Wade Robson, în vârstă de 7 ani, cu megastarul Michael Jackson.

Difuzat de HBO la începutul lui martie, “Leaving Neverland” a reprezentat un adevărat cutremur mediatic, imaginea megastarului fiind din ce în ce mai degradată.

Sursa