2 femei din horoscop care NU au defecte

2 femei din horoscop care NU au defecte

Despre cele 3 zodii fără defecte nu putem spune că sunt femei perfecte, ci că se apropie de perfecțiune în relația de cuplu. Modul în care se comportă cu persoana iubită este unul exemplar, dar acest lucru îi sperie pe bărbați. Deși sunt niște femei cu multe calități, au parte de relații eșuate. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

2 femei din horoscop care NU au defecte

Săgetător

Deși în relația cu sine însăși poate fi destul de dură, femeia Săgetător se transformă complet atunci când intră într-o relație. Aceasta nu se mai gândește la propriile nevoi și pune persoana dragă pe primul loc. Iubirea o determină să facă fapte nebunești, să își surprindă perechea cu diverse cadouri și gesturi de afecțiune, dar și să îi arate ce bucătăreasă extraordinară este! Oricât ai încerca să îi găsești defecte nativei din Săgetător, pur și simplu nu vei reuși. Comportamentul exemplar te face să crezi că este o ființă perfectă, pe care nu o meriți, scrie realitatea.net

Pești

Atunci când o cunoști, femeia din zodia Pești poate fi destul de timidă. Deși inițial are tendința de a te îndepărta, îți vei da seama că este o nativă cu multe calități, pe care trebuie să o ai în viața ta. Este iubita perfectă, o persoană în care poți avea încredere și care va fi lângă tine pentru a te sprijini. Mereu îți transmite din energia sa pozitivă și te ajută să treci peste orice problemă. Deoarece este o zodie sensibilă, nu te va răni niciodată și nici nu te va jigni. Întotdeauna va fi cea care își cere scuze și care va încerca să îndrepte lucrurile. Tocmai din acest motiv este o femeie fără defecte, care uneori îi poate speria pe bărbați cu personalitatea ei angelică, dar și cu stofa sa de cea mai bună soție.

Sursa: publika.md