Anastasia Iacub, dezamăgită de concursul Miss World 2015

Anastasia Iacub, dezamăgită de concursul Miss World 2015

-
//
13.01.2016

Anastasia Iacub, reprezentata Republicii Moldova la concursul internațional de frumusețe Miss World 2015, a rămas dezamăgită. A depus tot efortul și multă muncă ca să revină acasă cu titlul onorific, însă toate acestea nu au fost de ajuns, notează NOI.md.

Anastasia Iacub, dezamăgită de concursul Miss World 2015

Într-un interviu acordat portalului ea.md, Anastasia și-a împărtășit impresiile după participarea la concurs: „Nu simt împlinire sufletească, fiindcă m-am dezamăgit mult. Nu știu cîtă muncă trebuie să depui pentru a cîștiga. Am fost destul de activă în concurs. Le-am povestit participantelor din alte țări despre tradițiile din Moldova, populație, bucate, însă Moldova nu este luată în seamă”.

Anastasia susține că acest concurs a fost unul obiectiv și bine organizat, iar ea cu ușurință a putut face față orarului încărcat: „Toate etapele au fost interesante, nu am întîmpinat nimic greu. Am avut o mulțime de repetiții și ne-am pregătit de ele foarte bine”.

Participanta afirmă că pe parcursul perioadei în care s-a aflat în China, și-a făcut o mulțime de prietene în rîndul concurentelor sale, cu care ține legătura pînă în prezent. A rămas plăcut impresionată de locurile frumoase din China, ceea ce nu poate spune și despre populația și limba vorbită acolo.

După experiența căpătată în acest concurs, Anastasia este hotărîtă să-și facă o cariera în modeling.

Sursa: NOI.MD