mamaplus

Bebeluș scos de sub dărâmături după 60 de ore, ținând strâns în pumnișorul lui o șuviță din părul mamei

-
//
10.02.2023

Se scurg secundele, minutele, orele și zilele încet în zonele afectate de cutremure. Iar lupta pentru viețile celor aflați sub dărâmături este dramatică. Liniștea de mormânt după strigătul speranței: „Ne aude cineva?” sapă răni adânci în sufletele savatorilor, transmite observatornews.ro.

mamaplus

Apoi se lasă doar tăcerea grea. În ruinele de după dezastru, moartea își ia rând pe rând tributul. Șansele ca oamenii să mai fie în viață se micșorează în fiecare clipă. Însă, în toată această negură a morții, au loc miracole. Unele care dau noi fărâmi de speranță.

Ținea strâns în pumnișorul lui o șuviță din părul mamei

La doar 20 de zile de viață, Kerem Ağırtaş poate deveni un simbol. A fost scos de sub dărâmăturile blocului din Hatay, Turcia, după 60 de ore. Un trup firav, din care inima nu a încetat să bată. Vizibil slăbit, bebelușul încerca să tragă în piept cât mai mult aer.

Atunci când salvatorii au vrut să îi deschidă pumnișorul pe care îl ținea strâns, au rămas fără glas. Kerem s-a întors la viața de dincolo de dărâmături luând cu el o parte din mama lui. O șuviță de păr la care nu a vrut să renunțe ieșind la suprafață. O amintire sau poate chiar forța care l-a ajutat să lupte. Deocamdată nu se știe dacă mama lui trăiește sau a murit sacrificându-se pentru Kerem.