mamaplus

Ce flori să alegi de 8 martie pentru femeia dragă

-
//
07.03.2023

Ziua femeii este un prilej bun pentru a-ți arăta aprecierea și recunoștința față de femeile importante din viața ta. Pe lângă seturile de îngrijire, dulciuri și alte cadouri, de 8 martie majoritatea bărbaților optează pentru un buchet de flori pe care să-l ofere partenerei, mamei, surorii sau unei alte femei importante din viața lor. Dacă însă nu știi ce flori trebuie mai exact să primească o femeie de 8 martie, atunci acest articol cu siguranță că te va ajuta să iei o decizie potrivită.

mamaplus

Află în continuarea articolului care sunt cele mai frumoase flori pe care să le oferi unei femei cu ocazia zilei de 8 martie și alege în funcție de preferințele tale, dar și de bugetul de care dispui.

Lalele

Laleaua cu siguranță că este vedeta primăverii. Multe doamne și domnișoare sunt iubitoare de lalele, iar atunci când vorbim despre aceste flori minunate, avem o paletă largă de culori din care putem să alegem. Astfel, dacă vorbim despre iubita sau soția, poți să-i oferi un buchet cu lalele roșii, care cu siguranță îi va trezi sentimente romantice. Dacă, în schimb, vrei să-i oferi fiicei tale un buchet de lalele, poți cu încredere să alegi unul alb, roz sau o combinație de culori care să exprime puritate și copilărie. De asemenea, lalelele sunt potrivit și pentru a le oferi colegelor la birou sau mamei, soacrei sau unei prietene. Aceste flori se găsesc într-o varietate de nuanțe și de aranjamente, care cu siguranță vor fi pe placul doamnelor și domnișoarelor.

Ghiocei

Deși ghiocelul este mic și firav, acesta reprezintă un simbol al primăverii și o floare pe care cu siguranță o poți oferi cu ocazia zilei de 8 martie. Buchețelele mici de ghiocei alături de o cutie de bomboane cu siguranță reprezintă cadoul potrivit pentru colegele de la birou. 

Zambile

Zambila este o floare care pe lângă frumusețea sa incontestabilă, vine la pachet și cu un miros extraordinar, care cu siguranță va trezi simțurile femeilor din viața ta. Astfel, dacă vrei să oferi în dar de 8 martie o zambilă, fii sigur că nu vei d greș pentru că această floare, alături de lalea și ghiocel sunt în topul florilor pe care le poți oferi cu ocazia zilei de 8 Martie, potrivit unui sondaj online.

Citește continuarea pe kfetele.ro.