Centrul de dezvoltare pentru copii Smart Kids. Aflati mai multe chiar acum!

Centrul de dezvoltare pentru copii Smart Kids. Aflati mai multe chiar acum!

-
//
08.02.2016

Bună ziua, dragi mame şi taţi!

Astăzi centrul nostru de creaţie şi dezvoltare SMART KIDS vrea să vă facă cunoştinţă cu mini-grădiniţa noastră şi grupele pentru copilaşi.

Centrul de dezvoltare pentru copii Smart Kids. Aflati mai multe chiar acum!

SMART KIDS mini-grădiniţă după metodica de dezvoltare M.Montessori, G.Doman, B.Nikitina – cele mai bune, efective metode de dezvoltare şi instruire a copiilor,  o atitudine individuală faţă de fiecare copil, un mediu de dezvoltare Montessori special creat, unde fiecare copil va putea să-şi manifeste capacităţile individuale, activităţile sunt organizate în formă de activitate-joc şi cadrele vor crea pentru copiii Dumneavoastră o atmosferă  confortabila ca acasă.

La SMART KIDS mini-grădiniţă cu o metodică de dezvoltare unde fiecare copil foarte uşor va putea căpăta nu numai cunoştinţe, o dezvoltare a gîndirii logice şi a memoriei, dar şi abilităţi foarte importante în viaţa nostră aşa ca interacţiunea cu cei din jur, deprinderi de a lua hotărîri şi a face alegeri independent, de a duce la bun şfîrşit cele începute.

Cea mai populară în lume metodică şi controlată în timp metoda M.Montessori  va ajuta să  educăm o personalitate armonioasă şi creativă.

Centrul de dezvoltare pentru copii Smart Kids. Aflati mai multe chiar acum!

Grupe nu prea mari în număr de 7 persoane sunt  destinate pentru copii de la 2 ani.

În lista activităţilor -  activităţi de dezvoltare după metoda M.Montessori  şi G.Doman, B.Nikitina – activităţi de ritmică, forme netradiţionale de predare a desenului, desenarea cu nisip. Pentru cei mai mici – jocuri  mobile, poveşti, teatru cu păpuşi, gimnastica degetelor.

SMART KIDS mini-grădiniţă - o nouă perspectivă în sistemul  învăţămîntului pentru cei mici şi pentru părinţii iubitori care nu au de gînd să-şi lase micuţii  pe mult timp. Doar cîteva ore pe zi, de 2-3-5 ori pe săptămînă copilul va frecventa mini-grădiniţa.

Centrul de dezvoltare pentru copii Smart Kids. Aflati mai multe chiar acum!

Grupele pentru micuţi

Psihologii au constatat că copilul capătă cea mai mare parte a informaţiei despre lumea inconjurătoare de la naştere şi pînă la 3 ani. Aceasta este perioada cea mai intensivă de dezvoltare psihică şi fizică, deaceea este foarte important de dezvoltat la timp potenţialele posibilităţi ale copilului. La această vîrstă pot fi dezvoltate diferite capacităţi, se perfecţionează vorbirea, mişcările, schimbări în gîndire, încep să se formeze calităţile morale, anumite trăsături de caracter.

La SMART KIDS activităţile sunt în formă de joc, jocul – o metodă de explicare, învăţare cînd se ia în consideraţie dorinţele, interesele copilului şi se poate de descoperit posibilităţile şi capacităţile copilului.

Centrul de dezvoltare pentru copii Smart Kids. Aflati mai multe chiar acum!

Programa prevede toate laturile de dezvoltare a copilului: intelectuală, fizică, psihică, estetică. Pentru prevenirea oboselii  în cadrul activităţilor se schimbă  des tipul activităţilor. Foarte activ se folosesc exerciţiile muzical- mobile. În cadrul activităţilor noastre folosim  în simbioză  cu cunoscuta metodică M.Montessori  şi G.Doman, B.Nikitina şi alte metodici mai puţin cunoscute, dar nu mai puţin importante şi alcătuim o sistemă integră de dezvoltare.

La SMART KIDS activităţile de dezvoltare complexă pentru mame şi copilaşii de la 1 an – 3 ani au ca orientare

  1. Adaptarea psihologică
  2. Dezvoltarea sensitivă (culoarea, forma, mărimea)
  3. Dezvoltarea vorbirii (formarea limbajului, pregătirea organelor vorbirii şi auzului la receptarea corectă a sunetului şi articularea lui corectă)
  4. Dezvoltarea gîndirii, atenţiei, memoriei, imaginaţiei
  5. Dezvoltarea intelectuală
  6. Dezvoltarea motoricii fine
  7. Dezvoltarea  sferei emoţionale
  8. Dezvoltarea capacităţilor creative
  9. Dezvoltarea fizică (activitatea de mişcare)
  10. Educaţia estetică (modelarea, aplicarea, desenul)

Centrul de dezvoltare pentru copii Smart Kids. Aflati mai multe chiar acum!

Copiii sunt selectaţi conform vîrstei şi nivelului de dezvoltare după o activitate de încercare.

La SMART KIDS este organizat clubul zilei de odihnă (sîmbăta de la 10.00 – 13.00)

Pedagogul va organiza (modera)  interesant timpul liber al copilului dumneavoastră. Va organiza jocuri de dezvoltare, activităţi legate de desen cu metode netradiţionale, modelare, desenarea cu nisip, modelarea din aluat, plastilină, lucrul cu hîrtia (origami), aplicarea şi multe altele.

Centrul de dezvoltare pentru copii Smart Kids. Aflati mai multe chiar acum! Centrul de dezvoltare pentru copii Smart Kids. Aflati mai multe chiar acum!

Adresa: Lev Tolstoi 24/1  

Tel: 069233633

www.facebook.com/smart.kids