mamaplus

Cine este și cum arată mama Andreei Bostănică. Angela Bostănică a divorțat de fostul soț, în urmă cu 11 ani

-
//
20.07.2023

La 18 ani, Andreea Bostănică se bucură de o popularitate imensă în meniul online, aflându-se, în prezent, în topul celor mai bine cotați influenceri din România și Republica Moldova. Tânăra de 18 și-a făcut mama celebră în videoclipurile pe care le postează, ba chiar au avut mai multe apariții televizate împreună. Iată cine este și cum arată Angela Bostănică!

mamaplus

Andreea Bostănică este o influenceriță și artistă originară din Republica Moldova, care are o comunitate de peste cinci milioane de abonați pe platforma Tik Tok. Într-un interviu mai vechi, tânăra de 18 ani a susținut că părinții ei i-au încurajat cariera online, mama ei fiind cea care se ocupă, în mare parte, de filmarea videoclipurilor. Andreea Bostănică provine dintr-o familie monoparentală, căci mama și tatăl ei au divorțat pe vremea când ea avea 7 ani, scrie VIVA.ro.

„Cu părinții chiar am avut mare noroc pentru că mama mă filmează pentru TikTok și mama se filmează cu mine în TikTok-uri. Un pic uneori o oblig. E un pic mai neobișnuită cu TikTok-urile, cu vlogurile, noi demult deja filmam împreună', a spus tânăra, în urmă cu ceva vreme.

mamaplus

În urmă cu 11 ani, Angela Bostănică a divorțat de tatăl Andreei Bostănică. Creatoarea de conținut mai are un frate, iar cei trei locuiesc împreună în Chișinău, orașul natal al acesteia.

„Nu pot să spun că am fost o fată răsfățată, ținând cont că părinții mei au divorțat când eu aveam 7-8 ani. Am locuit doar cu mama mea și cu fratele meu. Nu pot să spun că am fost un copil răsfățat. Chiar nu am fost un copil răsfățat.

Nu am avut mereu ce mi-am dorit, dar mama a avut grijă de noi, mereu ne-a dat tot necesarul pe care ni l-am dorit. Ne-a susținut întotdeauna. Nu am fost un copil care să aibă mereu toate poftele și tot. Dar da, am fost fericită și am avut o copilărie frumoasă', a mai povestit tânăra.

Cum se înțelege Angela Bostănică cu fostul soț

Deși au trecut mai bine de 10 ani de la divorț, Angela Bostănică a rămas în relații bune cu fostul soț, de dragul copiilor pe care îi au împreună. Cei doi obișnuiesc să comunice telefonic și iau decizii care îi privesc pe fiul și fiica lor.

„Sincer, când era mică, le vedeam pe toate prietenele mele cu tati și cu mami și mă gândeam și voiam să fiu și eu ca ele, dar n-am simțit lipsa asta, pentru că mama a compensat cu dragostea ei. Tata cu mama sunt în relații foarte bune, vorbesc la telefon, despre noi, despre mine, despre fratele meu. E o relație OK, doar că asta a fost, s-a întâmplat și trăiesc cu asta', a mai spus Andreea Bostănică.