mamaplus

Cu jucăria de pluș, printre rachetele rusești. Fetiță de 3 ani din Kiev, pozată de tatăl ei: „Nu-i vom ierta niciodată”

-
//
29.05.2023

Muzicianul ucrainean Oleksandr Yarmak, 31 de ani, înrolat în Forțele de Apărare Teritorială, a împărtășit fotografii cu fiica sa, Solomia, 3 ani, în fața unei rachete rusești care a căzut lângă casa familiei din Kiev, a notat site-ul TSN, conform Libertatea. „Sărăcuța voia doar să se joace puțin cu mine”, a explicat artistul.

mamaplus

„Realitatea păcii rusești. Rachetele zboară în fiecare zi, soția și copilul meu se ascund în subsol în fiecare noapte. Aceasta este Solomia, iar în fundal este porcăria rusească, nu departe de casa noastră”, a scris rapperul ucrainean, într-o postare pe canalul său de Instagram.

Micuța de trei ani l-a rugat să iasă împreună afară, „să se joace puțin”. Solomia, care are în brațe un cățel de pluș, s-a oprit în fața resturilor unei rachete rusești.

Artistul a explicat că a făcut pozele, după ce „locul fost inspectat minuțios de pirotehniști” și resturile nu mai prezentau vreun pericol.

„Această națiune blestemată trebuie să moară în cele mai groaznice chinuri! Nu trebuie iertați niciodată!“, a scris muzicianul.

După invazia Rusiei, Yarmak s-a alăturat Forțelor de Apărare Teritorială, care fac parte din armata ucraineană.

Forțele ruse au lansat în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, 28 mai, al 14-lea atac masiv asupra Kievului din această lună, au anunțat autoritățile locale, precizând că apărarea antiaeriană a funcționat și 40 de drone au fost doborâte.

Cel puțin o persoană a murit în urma căderii unor resturi în zona unei benzinării.