mamaplus

De ce copiii regali merg și sâmbăta la școală? George, Charlotte și Louis s-au obișnuit cu programul

-
//
28.09.2023

Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis merg la școală șase zile pe săptămână, nu cinci!

mamaplus

Kate Middleton și Prințul William i-au surprins pe fanii regali în 2022, când au anunțat că cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, vor merge la aceeași școală, Lambrook, la o aruncătură de băț de noua lor casă din Windsor.

Școala privată oferă multe facilități incredibile, dar faptul că micuții merg la școală și sâmbăta i-a uimit pe mulți fani regali. Redactorul-șef al The Good Schools Guide, Melanie Sanderson, a dezvăluit totul despre Lambrook într-o conversație cu Hello Magazine și a explicat de ce Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis merg la școală în weekend.

Ea a declarat: „Este intens. Pentru cei mai micuți, pentru cei de șase și șapte ani, este o săptămână foarte lungă. Dar când școala e Lambrook, o zi liberă ar putea fi chiar prea mult timp departe de instituția din Berkshire, supranumită alegerea perfectă pentru copiii regali”.

Lecțiile de la Lambrook nu sunt lecții obișnuite. Printre facilitățile școlii se numără: un teren de golf, o piscină, un teatru, un centru sportiv, precum și diverse studiouri de artă, ceea ce o face perfectă pentru micuții Charlotte, George și Louis.

„Știm că familiei regale îi place să fie în aer liber. Adoră mediul rural și este o școală de genul celor care se înghesuie în noroi", a explicat Melanie. „Au acri și acri de terenuri și câmpuri pe care să le exploreze și li se dă frâu liber în timpul pauzelor". 

La Lambrook, Prințesa Kate Middleton și Prințul William pot sta liniștiți știind că cei mici înțeleg și importanța serviciului public. Melanie a explicat mai detaliat în cadrul podcastului pentru Hello Magazine: „Lambrook face și multe strângeri de fonduri pentru comunitate. Se concentrează foarte mult să se asigure că elevii lor înțeleg cât de privilegiați sunt.

Tot ceea ce auzim despre Prințul William și Prințesa Catherine indică faptul că acest lucru este foarte important și pentru ei."

Continuând să laude perechea pentru alegerea lor, Melanie a mai dezvăluit: „Puteți vedea cât de îndemânatici sunt doar văzându-i la televizor. Vor fi fost foarte interesați să aleagă o școală pentru cei trei tineri care să se potrivească foarte bine cu valorile familiei lor. Și cred că Lambrook se potrivește cu adevărat".

sursa