mamaplus

Hilary Duff, însărcinată cu al patrulea copil: „Renunțăm la nopțile liniștite”

-
//
18.12.2023

Fericire mare pentru Hilary Duff (36 de ani) și producătorul muzical Matthew Koma (36 de ani), care au dezvăluit că așteaptă cel de-al treilea copil împreună - al patrulea pentru actrița de la Hollywood. 

mamaplus

Starul din „Lizzie McGuire”, care are 25 de milioane de dolari, și-a anunțat recent sarcina printr-o postare adorabilă pe Instagram, în care a împărtășit o felicitare de Crăciun cu mesajul: „Renunțăm la nopțile liniștite”. Pe felicitare apare o fotografie cu Hilary Duff, care își ține mâinile pe burtica de gravidă, soțul ei și copiii. 

Vedeta și Matthew Koma au împreună două fete, Banks (5 ani) și Mae (2 ani). Hilary Duff mai are un băiat de 11 ani, Luca, pe care îl împarte cu fostul ei soț, Mike Comrie. Pe spatele felicitării, Hilary Duff a confirmat că „adaugă încă unul la acest grup nebun!”.

La rândul său, tăticul Matthew a confirmat vestea cea mare, pe contul său de Instagram: „Bebelușul nr. 4 se încarcă…”. Apoi, el a glumit etichetând locația fotografiei sale ca fiind „Clinica de vasectomie”. Până în prezent, cuplul nu a anunțat sexul bebelușului.

Matthew Koma și Hilary Duff s-au căsătorit în 2019, în casa lor din Los Angeles. 

„Îmi place presiunea. Cum naiba vom reuși să trecem peste această zi? Și faptul că reușesc să trec peste zi și să mă gândesc că nu știu cum de toată lumea este băgată în pat, hrănită și fericită după toate lucrurile pe care a trebuit să le facem astăzi. Ești programat să crezi că ești încărcat cu toate răspunsurile și toate capacitățile, dar suntem totuși doar ființe umane”, a declarat Hilary Duff pentru publicația Shape despre rolul de mămică, cel mai important din viața ei, în urmă cu ceva timp. 

sursa