mamaplus

Katy Black, despre depresia postnatală: Mi-a ucis gustul de viață

-
//
13.03.2023

Nu are frică de hate și e foarte conștientă că nu e cazul să placi tuturor. Katy Black este una dintre cele mai populare bloggerițe din Republica Moldova, fiind urmărită de peste 400 de mii de oameni.

mamaplus

Protagonista interviului de la Sincer Cu Tine este iubită, fericită, mamă a trei copii și cu un soț care-i oferă posibilitate să fie independentă. Cum a ajuns să fie ceea ce este, care sunt atuurile ei, prin ce traume a trecut, cum a ajutat-o Cristi, soțul ei să depășească stările de depresie, ce subiecte nu ar vorbi public și cât de greu i-a fost să învețe limba română, transmite Știri.md.

Katy Black a mărturisit în cadrul acestui interviu despre marile ei fericiri precum relația cu soțul care o susține în tot, dar și despre marile ei dureri, precum depresia postnatală de după a doua sarcină. 

Mai exact, aceasta a povestit despre faptul cât de important e să-ți ofer timp ție însuți și să ai un om potrivit alături. Nașterea la al doilea copil a fost mai mult decât ea a putut duce, astfel nu i-a fost rușine să meargă la un psiholog și să se confrunte cu problemele.

Totodată, protagonista interviului are și un punct de vedere neobișnuit referitor la religii. Aceasta a declarat că fiind într-o familie multireligioasă ei s-au învățat a respecta fiecare religie și alegere. Împreună cu familia merg duminică la biserică, dar totuși, ceea în ce crede este doar în relația ei cu Dumnezeu fără implicarea altor factori. 

Katy fiind dintr-o familie vorbitoare de limbă rusă a menționat și necesitatea de a învăța limba română. Susținerea și ajutorul părinților și încurajarea acestora au ajutat-o mult să depășească dificultățile pe care le-a întâlnit la școală, deoarece învățarea limbii române i se părea foarte complicată.