mamaplus.md

În Marea Britanie se mănâncă înghețată regală făcută din lapte matern

-
//
04.05.2015

În așteptarea nașterii din familia regală din Marea Britanie, o companie a lansat înghețata din lapte de sân numită Royal Baby Gaga. 

În Marea Britanie se mănîncă înghețată regală făcută din lapte de sân

Înghețata neobișnuită Royal Baby Gaga este comercializată în ambalaj de culoare roz și albastru, iar prețul desertului este de 19,99 lire sterline. 

Potrivit producătorilor, înghețata cu lapte matern va fi benefică nu doar pentru copiii, dar le va place și celor adulți. Mai mult, produsul este bogat în substanțe nutritive și vitamine. Înghețata este produsă din lapte donat de mămici, care este supus unui control riguros. 

Înghețata Baby Gaga a început să fie comercializată încă în anul 2011, și doar în 2015 a apărut prefixul Royal, ceea ce în traducere înseamnă ”regală”. 

Lansarea pe piață a acestui produs celebrează venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ducilor Catherine şi William. 

Victoria Haily, producătorul acestui desert neobișnuit, consideră, că nașterea copilului regal este un motiv perfect, pentru a reaminti femeilor despre importanța alăptării la sân a bebelușilor. Toți banii câștigați din vânzări fi transferați unei fundații de susținere a alăptării la sân.