Miriam suferă de cancer la glanda salivară! Haideți să-i dăm o șansă la viață

Miriam suferă de cancer la glanda salivară! Haideți să-i dăm o șansă la viață

-
//
28.08.2017

A așteptat toată viața să aibă o fetiță, iar acum familia Blonscaia trece printr-un coșmar. La câteva săptămâni după naștere, fiica lor, Miriam, a fost diagnosticată cu cancer la glanda salivară. Mama micuței ne roagă s-o ajutăm cu cât putem, pentru a-și salva copilul.

Miriam suferă de cancer la glanda salivară! Haideți să-i dăm o șansă la viață

“Mă numesc Cristina Blonscaia și sunt din Chișinău. Pe 30.05.2017 Dumnezeu ne-a dăruit-o pe Miriam. Sufletul nostru de fetiță pe care am așteptat-o o viață. Este aerul și universul nostru. La doar câteva săptămâni după naștere, medicii ne-au dat o veste care pur și simplu ne-a împărțit viata în 2 etape... - până și după ...

Acum viața noastră înseamnă luptă pentru viața fetiței noastre… Miriam suferă de cancer la glanda salivară, un diagnostic crunt ce îi pune viața în mare pericol. Clinica " American Hospital" din Istanbul este gata să o opereze de urgență, dar noi ca părinți nu ne permitem să "cumpărăm" viața fetiței noastre. 20.000 de euro este o sumă enormă. Împreună cu prietenii și rudele am colectat suma pentru primele investigații și analize, dar este o nimica toată pe lângă suma necesară. Vă rugăm până la pământ, fiți alături de fetița noastră și ajutați-ne să o salvăm. Orice mică donație sau distribuire va fi un mare ajutor pentru ea. Dumnezeu să vă binecuvânteze, vă mulțumim din inimă anticipat”, scrie mama micuței.

Viața fetiței stă în mâinile noastre!

Puteți dona pe caritate.md!