mamaplus

Nunta Prințesei Beatrice ar putea fi amânată. Ce spune Casa Regală

-
//
11.03.2020

Nunta programată să aibă loc pe 29 mai la Londra ar putea fi organizată la o dată ulterioară. Cu siguranţă, ziua în care Prinţesa Beatrice a răspuns "Da" cererii în căsătorie a lui Edoardo Mapelli Mozzi a fost una fericită. Căci, la acea dată, nepoata Reginei Elisabeta a II-a nici nu intuia că va întâmpina numai obstacole în calea împlinirii celui mai mare vis al său, acela de-a deveni şi ea o doamnă respectabilă la casa ei. 

După scandalul în care a fost implicat tatăl său, Prinţul Andrew, arătat cu degetul pentru prietenia lui cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein şi tăinuirea abuzurilor acestuia, o nouă piedică se arată în calea fericirii lui Beatrice. Noua criză a coronavirusului îi dă deja bătăi de cap prinţesei, ale cărei viitoare rude prin alianţă se află în Lombardia, cea mai afectată regiune a Italiei.

Astfel, dacă perioada de carantină va fi extinsă, rudele şi prietenii lui Edoardo nu-i vor putea fi alături în ziua cea mare. 

Totodată, Casa Regală britanică ia deja în calcul limitarea evenimentelor publice, precum şi participarea Reginei şi a Prinţului Consort Philip, chiar şi la evenimentele de familie. Deci amânarea nunţii ar putea fi luată în discuţie în curând.

mamaplus