mamaplus

O cunoscută actriță din Turcia a murit în urma cutremurului. Colegii de breaslă sunt profund îndurerați

-
//
12.02.2023

Actrița Emel Atici, eroina serialului “Mă numesc Zuleyha”, și fiica sa și-au pierdut viața în urma cutremurului din Turcia.

mamaplus

 

Emel Atici a fost cunoscută pentru rolul său episodic din serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha”. Actrița avea în paralel și alte proiecte pe scena Teatrului de Stat din Adana, acolo unde s-a stabilit după terminarea Facultății de Teatru din cadrul Universității Cucurova, transmite wowbiz.ro.

Actrița, alături de fiica sa și-au pierdut viața în urma cumplitelor cutremure de la începutul săptămânii, din Turcia. Tragica vestea a fost făcută de casa de producție a serialului “Mă numesc Zuleyha”, Tims&B. 

„ Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Aıcı, din serialul nostru Mă numesc Zuleyha și a fiicei sale, Püryan Aıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră. Ne exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor.”

Familia și persoanele apropiate sunt îndurerate de pierderea tragică a actriței Emel Atici și a fiicei sale, Hande Püryan Atici. Moartea celor două au lăsat un gol în suflet și colegilor de breaslă a actriței, care au transmis condoleanțe și cuvinte de rămas bun pe rețelele de socializare.

„ Îmi pare foarte rău, foarte... Pentru toată lumea, pentru orice. Îmi pare rău pentru pierderea ta.”, a transmis actrița Hilal Altinbilek, pe Instagram. 

„ Fie ca draga noastră prietenă Emel Atici să se odihnească în pace... Odihnește-te în pace...”, a scris și actrița Sibel Tascioglu, pe contul ei de social media.

Hande Püryan Atici, fiica actriței, a absolvit Universitatea Beykoz, Departamentul de Management al Aviației Civile, iar în semn de respect reprezentanții universității au transmis un mesaj de rămas bun fiicei actriței. 

„ Suntem profund întristați de pierderea absolventei programului de Management al Transportului Aerian Civil al Universității noastre, Hande Püryan Ațici și a mamei sale, Emel Ațici, în urmă cutremurului. În numele Universității Beykoz, dorim mila lui Dumnezeu absolventei noastre, draga Püryan și a prețioasei sale mame Emel Atici și condoleanțe familiei și fanilor săi.”, a transmis Universitatea Beykoz, conform haberturk.com.

Serialul turcesc Mă numesc Zuleyha a devenit celebru atât în Turcia, cât și în străinătate, întrucât a adus în atenția publicului o poveste impresionantă de viață. De asemenea, distribuția serialului turcesc a fost una fascinantă, fiind formată din actori talentați și muncitori care au reușit să realizeze, alături de întreaga echipă de producție, un serial excepțional.