O interpretă a fost bătută pe scenă

O interpretă a fost bătută pe scenă

-
//
25.10.2017

O artistă a trecut prin clipe de coșmar la ultimul său concert. Spectatorii au aruncat în ea cu fructe, iar staff-ul a fost nevoit să ia măsuri drastice.

O interpretă a fost bătută pe scenă

Este vorba despre Lidia Buble, care a fost invitată să cânte la Festivalul vinului – Serbările Toamnei la Mizil. Recitalul susținut de artistă a avut un deznodământ la care nu se aștepta nimeni.

Conform martorilor, în timpul concertului, unii dintre spectatori au început să arunce cu fructe în artistă. Deși Lidia Buble i-a rugat să înceteze și să-i acorde respectul cuvenit, aceștia nu s-au oprit, obligând-o să pună capăt concertului mai repede decât era programat.

Persoane din staff-ul artistei au declarat pentru ProFm.ro că, după a treia melodie, Lidia s-a decis să oprească spectacolul, după ce una dintre dansatoarele sale a fost lovită de mai multe ori.

Deși mai avea câteva piese de cântat, după ce a părăsit scena, Lidia Buble nu a mai revenit să încheie spectacolul, fiind dezamăgită de lipsa de reacție a organizatorilor, care nu au intervenit nici pentru a preîntâmpina astfel de momente, dar nici pentru a pune capăt situației extrem de neplăcute. În cele din urmă, Lidia a fost escortată de poliție până la ieșire, potrivit viva.ro.