mamaplus

Pe 24 septembrie, aleargă pentru ca fiecare copil să aibă acces la educație – alătură-te Run for Children și fă parte din schimbare

-
//
08.08.2023

Asociația CCF Moldova- copil, comunitate, familie invită toți doritorii de mișcare să se alăture echipei Run for Children.

mamaplus

În acest an, vom alerga pentru Irina, o fetiță de 4 ani care suferă de dizabilitate de auz, dar și pentru alți copii din 18 localități, pentru a-i sprijini să aibă acces la educație în propria lor comunitate.

Irina are 4 ani și abia un an în urmă a început să deslușească sunetele, după un implant cohlear. Alina, mama fetiței, la numai 3 săptămâni de la nașterea copilului și-a pierdut soțul, a rămas fără nici un sprijin, venit, locuință. 

Mama și fiica au ajuns în Germania, unde sistemul medical german le-a oferit consultații și intervenția chirurgicală necesară pentru implantul cohlear. Alina a fost nevoită să părăsească Germania din cauza lipsei actelor de ședere și a resurselor financiare.

CCF Moldova rămâne alături de Irina. Scopul nostru este de a asigura Irinei și altor copii cu nevoi speciale dreptul la o educație de calitate și integrare deplină în societate.

De aceea, vă invităm să alergați cu noi în cadrul Big Hearts Marathon, care va avea loc pe data de 24 septembrie, ora 9:00. Fiecare pas alergat și fiecare donație strânsă vor contribui la achiziționarea de echipamente asistive și tehnologii avansate, la furnizarea de terapii specializate și la pregătirea corespunzătoare a profesorilor. 

Pentru a te înscrie în echipa Run for Children, accesează ccfmoldova.org/run-for-children și completează formularul de înscriere până pe 15 august. Hai să facem ca această alergare să conteze cu adevărat!