Un antrenor emerit al Republicii Moldova are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea merge

Un antrenor emerit al Republicii Moldova are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea merge

-
//
11.09.2017

Antrenorul Emerit al Republicii Moldova, Arbitru de Categoria Internațională, Maestru în Sport la luptele Judo și Sambo, Andrei Sava are nevoie de ajutorul nostru. Acesta vrea să poată merge și antrena sportivi din nou. 

Un antrenor emerit al Republicii Moldova are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea merge

In luna octombrie, anul 2016, Andrei Sava a căzut de la înălțimea de 4 metri și a rămas paralizat din zona pieptulu în jos.

A urmat o intervenție chirurgicală complicată, cu instalarea unui implant în zona cervicală, însă picioarele i-au rămas paralizate.

Prognoze pozitive sunt, dar e necesară urgentarea procesuluide recuperare, pentru care antrenorul are nevoie de o sumă considerabilă de bani. Familia lui Andrei Sava simte o presiune financiară foarte mare, pentru că suportă cheltuieli considerabile de după operație și până în prezent (10 luni).

Pentru a urma tratamentul de recuperare sportivul are nevoie urgent de a frecventa clinicile Neokinetika, Kineto Plus, și clinica USMF "Nicolae Testemitanu".

Pentru 6 luni de recuperare sunt necesare circa 8000 euro. Această sumă include procedurile de reabilitare, tratamentul medicamentos, masajul corpului, acupunctura, cheltuieli de drum și însoțitorul personal. 

”Vă rog din tot sufletul, să mă ajutați cu ce puteți, pentru ca datorită susținerii Dvs, cu efortul meu și suportul familiei mele, vreau să pășesc din nou pe salteaua de luptă, să antrenez viitorii campioni ai republicii noastre. Sunt mulți sportivi, copii, colegi, care zi de zi mă așteapta la antrenamente și competițiile sportive”, a scris Andrei Sava.

Împreună ne putem uni! Puteți dona AICI.

Sursa: Mamaplus.MD